Evenimentul caritabil "Mare Art Not War" este programat să aibă loc la Muzeul Național de Istorie a Moldovei pe data de 31 martie la ora 16:00. Scopul acestui eveniment este de a susține poporul ucrainean și de a strânge fonduri pentru Centrul Speranța Chișinău, care va deschide porțile sale inclusiv pentru refugiații din Ucraina. Evenimentul este organizat de Hospices of Hope Moldova, International Women Club Moldova, Ambasada Ucrainei la Chișinău și Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

Taxa de intrare la eveniment este de 50 de euro și reprezintă o donație pentru poporul ucrainean. Această taxă poate fi achitată în boxa de donație de la eveniment sau prin intermediul contului International Women Club Moldova. Toți banii colectați vor fi donați ambasadei Ucrainei la Chisinau și Centrului Speranței Chișinău, proiect dezvoltat de catre Hospices of Hope Moldova, pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijin.

Acțiunea este o oportunitate pentru comunitatea internațională de a se uni și de a demonstra solidaritate cu poporul ucrainean. În plus, evenimentul oferă ocazia de a descoperi și de a înțelege istoria și cultura Ucrainei prin intermediul programului din cadrul evenimentului.

În general, Mare Art Not War este un eveniment caritabil important care își propune să ajute oamenii care au nevoie, precum și să arate solidaritate și sprijin în fața crizei umanitare din Ucraina. În acest sens, este important să ne unim forțele și să oferim sprijin celor care se luptă pentru supraviețuire în aceste vremuri dificile.

În anul 2022, Hospices of Hope impreuna cu Ambasada Ucrainei la Chisinau au organizat un eveniment similar prin care au fost colectati peste 18000 eur si care a fost vizita inclusiv si de presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care la randul sau a facut o donatie personala.

Ne puteti contacta pentru mai multe detalii la numerele de telefon: 069163263 sau 078729096.