Pentru că avem multe idei, le adaptăm pe parcursul anului și mai adăugăm evenimente și proiecte noi. Mai jos puteți găsi o listă de evenimente planificate   pentru anul 2021.

Dacă doriți să participați sau să deveniți partenerii unuia (sau mai multora) dintre evenimentele noastre, scrieți-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sunați-ne la +373 79266407.

Martie - Aprilie

Mărțișor cu Magie

 

Cum fără mărțisoare? Din luna februarie Hospices of Hope Moldova adună voluntarii și meșterim mărțișoare cu magie pe care le oferim în schimbul unei donații de la 20 lei. Fii alături, comandă mărțișoare din timp iar noi le pregătim. Comenzile mari le putem livra oriunde ;)

 

 

Campania 2%

 

Campania anuală de direcționare a 2% din impozitul pe venit începe chiar din februarie prin care îndemnăm fiecare persoană fizică să direcționeze 2% din impozitul pe venit către Hospices of Hope Moldova. Tot ce ai nevoie este codul fiscal al organizației noastre – 1017 620 003 086

 

 

Foc Marinat

 

Sigur ai auzit de campania #FocMarinat din 2020 pe când voluntarii noștri au pregătit niște ardei iuți preparați sub ghidarea lui Sergiu Bejenari, susținătorul nostru de-a lungul timpului.

#FoculMarinat îl poți primi în schimbul unei donații de aici IarmarEco: Ardei iuți marinați

 

 

Charity and Cooking ediția I

 

10 aprilie, ora 10:00, Zoom, gătim împreună cu Olga Odobescu, psiholog și nutriționist calificat, care ne va îndruma să pregătim brioșe cu morcov. Toți doritorii de a participa sunați sau scrie-ți Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon +373 79266407.

@O.o.nutrition

 

 

  #MartisorCuMagie  #Campania2%  #FocMarinat  #CharityAndCooking

Mai - Iunie

Charity and Mint

 

Oferim mentă la pachet cu o torbiță eco în schimbul donației de la 150 lei. Mirositoarea mentă este oferită de Irina Mesina, participantă Charity and Cooking ediția I și o gospodină desăvârșită.

 

 

 

 

 

Charity and Cooking ediția II

 

Un eveniment de gătit cu Tatiana Sterea, fondator Biorganic Raw Cafe. Înscrie-te la eveniment în schimbul unei donații de 250 lei iar noi îți aducem kit-ul cu produse acasă! Urmăriți pagina de Facebook pentru detalii. Sugestii sau întrebări +373 79266407 :)

 

 

 

 

CharityAndArt

 

Expunem spre licitație lucrarile artiștilor din Republica Moldova. Prima lucrare a fost oferită de @gabypaulallen. Primul poster expus are mărimea 297x420 cm cu ramă albă ușoară. Cine este gata să doneze pentru o astfel de lucrare? Start donație de la 500 MDL!

 

 Drumeții pentru copii

 

1 iunie, mergem în drumeție cu copiii +7 pe un traseu – Strășeni – Vărzărești. Vizităm 2 muzee, facem picnic, alergăm, vedem câmpuri, facem poze și vizităm cea mai veche Mănăstire din Moldova. La finalul celor 10 km parcurși, fiecare copil primește medalia de drumeție și o surpriză plăcută. Durata turneului - 5 ore. Preț – donație 500 MDL per copil.

 

 

#CharityAndLifestyle

#CharityAndCooking

#CharityAndArt

#HikingForACause

Iunie - Iulie - August

Charity and Lifestyle

 

TBC iunie, outdoor pilates în schimbul donației de 200 MDL per participant. Pilates în aer liber. Scrie-ne dacă ești interesant și te ținem la curent cu actvitățile sportive din aer liber.

 

 
 

Harta Dorințelor

 

TBC iunie, un exercițiu de formulare a dorințelor și scopurilor tale veridice precum și de echilibrare a tuturor sferelor de viață.

 

 
 

 

Fun Run Maraton

 

17 iulie - Aleargă pentru o cauză! Organizăm un maraton de scurt metraj 10 km pentru doritorii de a face sport și de a dezvolta serviciile gratuite de îngrijire paliativă din Republica Moldova.

 

Sangria Party

 

TBC august, o petrecere la finele de vară într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Scrie-ne dacă ești interesant și te ținem la curent cu detaliile evenimentului.

 

#CharityAndLifestyle

#CharityAndLifestyle

#FunRunMaraton

#CharityAndLifestyle

Septembrie - Decembrie

Bike Tour 2021

 

 2 – 5 septembrie - evenimentul nostru de suflet ajunge la cea de a șasea ediție! Încrie-te și participă cu noi, simte cum e să faci fundraising și experimentează senzații noi printr-un turneu pe bicicleta timp de 4 zile din Chișinău spre sudul Moldovei. Detalii și formular găsești pe pagina PROIECTE – BikeTour 2021.

 

Ziua Vinului 

 

 16 octombrie - Cum să nu serbăm un eveniment-tradiție a Moldovei? Planificăm un eveniment inedit cu degustare de vinuri în afara Chișinăului. Scrie-ne fie că vrei să fii partner sau dacă vrei să participi la eveniment.

 

Turneul Ping Pong

 

23 octombrie - Ești pasionat sau amator de ping pong? În orice caz, continuăm acest proiect de succes îndrăgit de fanii noștri. Înscrierea va începe în luna septembrie. Abia așteptăm să vedem campioni noi!

 

Gala Dinner Hospices of Hope Moldova

 

19 noiembrie – Gala va aduna prietenii Hospices of Hope Moldova. Cu acest prilej ne veți cunoaște pe noi și pe cei de care îngrijim. Împreună putem dezvolta serviciile gratuite de îngrijire paliativă din țară.

 

 

#HospiceBikeTour2021

#HospiceWineDay

#HospicePingPong

#HospiceGalaDinner2021

 

Dacă doriți să participați sau să deveniți partenerii unuia (sau mai multora) dintre evenimentele noastre, scrieți-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sunați-ne la +373 68669998. Mulțumim!