Astăzi, 17 octombrie, zeci de participanți au alergat pentru dezvoltarea serviciilor de îngrjire paliativă în cadrul Chișinău Marathon, ediția 2021, la care Hospices of Hope Moldova tradițional participă.

Doritorii de a susține copiii și adulții care se află în stadii avansate de boală, s-au înregistrat la Chișinău Marathon și au participat în cursa de 5 km, 10 km, 21 km, 42 km sau Marathon For All, în susținerea Run for Hope, eveniment marca Hospices of Hope Moldova.

Scopul evenimentului este de a colecta fonduri pentru cele 4 echipe multidisciplinare, parte a rețelei Hospices of Hope Moldova, din regiunile Orhei, Soroca, Ocnița și Taraclia, care zilnic vizitează pacienții incurabili și le oferă sprijin medicamentos, psiho-emoțional și social.

Printre participanții cursei caritabile se numără și Caroline Tissot, directoarea Biroului de Cooperare al Elveției, care a alergat 5 km pentru susținerea dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă în Republica Moldova, la fel și Anthony Mauger, Director SADE Moldova, ne-a bucurat cu ajutor în colectarea fondurilor și a alergat 21 km pentru Run for Hope.

Mulțumiri speciale OTP group pentru suportul continuu oferit pacienților de îngrijire paliativă din Republica Moldova.

Partenerii evenimentului Run for Hope, Hospices of Hope Moldova:

OTP Group - Mobiasbanca

Agro-Hidraulic SRL – servicii reparații a sistemelor hidraulice și piese de schimb

Because – producător autohton de fotolii tip Bean Bag

Coca Cola HBC Moldova