Acest weekend Hospices of Hope Moldova, alături de voluntari și vedete am continuat să creăm atmosfera sărbătorilor de iarnă. Două zile, toți doritorii au împachetat cadourile de Crăciun în schimbul unei donații, banii fiind direcționați pentru dezvoltarea îngrijirilor paliative în Republica Moldova.

Hospices of Hope Moldova și Ambasada Britanică la Chișinău, au organizat în acest weekend un eveniment de caritate sub genericul “Charity Winter Dinner” 2021. Scopul evenimentului a fost colectarea fondurilor pentru Rețeaua Națională de Îngrijiri Paliative din cadrul Hospices of Hope Moldova și anume pentru asigurarea continuității serviciilor gratuite de îngrijire paliativă pentru adulții și copii aflați în stadiu terminal al bolii.  

 

  

Oxana Munteanu / Kasandruta
Rochie
Despre lot. Rochii Atemporale create cu pasiune, încurajând consumul conștient și durabil al creațiilor de autor, transformând viața lor într-un ciclu nesfârsit. Sunt piese unice din stofe naturale și dantelă artizanală cu istorie. Sunt rochii care pot fi purtate azi si lăsate mâine moștenire.