Ultimele zile de vară vrem să le petrecem alături de voi ca să creăm amintiri comune de neuitat. Pe 19 august, te invităm să faci 23 de km pe Nistru. Traseul propus este de la plaja Criuleni  spre plaja din Vada lui Voda.

Taxa de participare: 1500 MDL. Copiii pana la 13 ani inclusiv: gratis. Chiar dacă nu ai stat niciodată pe SUP și nu știi să înnoți, crede-ne, te vei descurca de minune!

Fondurile din acest proiect vor fi destinate pentru achiziția echipamentelor medicale și consolidării serviciilor paliative pentru circa 250 pacienți care fac parte din Rețeaua Națională de Îngrijire Paliativă din Republica Moldova ”Hospices of Hope Moldova” și Centrului de zi pentru îngrijiri paliative din orașul Orhei ”Aripile Speranței”, deschis în 2022 inclusiv pentru refugiații din Ucraina care beneficiază de suport și consiliere.

Donațiile pot fi făcute online (click aici pentru donatie / vă rugăm să indicați în detaliile plății numele Dvs) sau în boxa de colectare de fonduri în ziua turneului (19 aug) la oficiul sup.md.

Placa SUP poate fi folosită pe orice suprafață de apă chiar și de începători. Placa alunecă fără efort pe ape line și oferă experiențe de neuitat prin care puteți admira frumusețea naturii în picioare sau așezat. La fel în acest turneu punem la dispoziție și caiac pentru doritori.

Traseu:                  Plaja Criuleni – Plaja Vadă lui Vodă

Total km:               23 km

8:00                       Înregistrarea participantilor. Cafea/ ceai gustări.

8:30                       Pornirea cu autocarul spre Criuleni.

9:00                       Instruirea participanților referitor la folosirea SUP/caiac.

9:30                       Pornire în SUP Charity Challenge.

11:00                     Popas nr. 1 dupa 9 km de vâslit pe SUP/caiac (băuturi răcoritoare/gustări).

13:45                     Popas nr. 2 dupa total 16 km de vâslit pe SUP/caiac pentru prânz (frigărui de pui/legume/ bauturi răcoritoare).

16:15                     Final traseu la Vada lui Voda/ gustare de final/ poze/impresii.  

 

Organizatorii asigura participantii cu:

- instructaj,

- antrenori pe tot parcursul traseului,

- fructe si gustari pentru popasuri,

- pranz (carne de pui & legume), dacă sunteți vegetarian vă rugăm să anunțați organizatorul,

- dispoziție și experiență inedită.

Inscrie-te acum și alege parcurgerea traseului pe SUP sau caiac singur sau împreună cu familia sau prietenii. Nu este nevoie de pregătire specială sau experiență.

Detalii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon +373 79266407.

Completeaza formularul de participare din dreapta site-ului. 

Vă mulțumim!

Fii parte a echipei #RunforHope în cadrul Chișinău International Marathon, aleargă 5 km / 10 km / 21 km sau 42 km și susține adulții și copiii care se confruntă cu o boală incurabilă.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 septembrie 2022. Data limită de înregistrare fiind 7 septembrie 2022.

Ce trebuie să faci ca să devii parte a echipei:

1. Întră pe site-ul hospicesofhope.md
2. Completează formularul de înregistrare
https://www.hospicesofhope.md/ro/ro-run-for-hope-2022
3. Vei primi mesajul de confirmare din partea Hospices of Hope Moldova cu mai multe instrucțiuni.

Pe lângă distanța parcursă, fiecare participant își pune ca scop să colecteze donații în valoare de 100 de euro per participant pentru consolidarea și furnizarea serviciilor de îngrijiri paliative în Republica Moldova și dezvoltarea Rețelei Naționale de îngrijiri paliative Hospices of Hope Moldova.

Pentru mai multe detalii contactează echipa Hospices of Hope Moldova: +373 69 55 30 31 sau +373 79 26 64 07.

RunForHope2022

Formular de înregistrare / Registration form

 Pe lângă distanța parcursă, fiecare participant își pune ca scop să organizeze campania individual de fundraising și să colecteze donații în valoare de 100 de euro pentru consolidarea și furnizarea serviciilor de îngrijiri paliative în Republica Moldova și dezvoltarea Rețelei Naționale de îngrijiri paliative Hospices of Hope Moldova.

Încheiem campania de colectare de fonduri în cadrul celei de a VII ediție #HospiceBikeTour. Turul de caritate din acest an a fost deosebit din mai multe puncte de vedere: în premieră am avut echipa tehnică de suport MTB.MD

În premieră am mers #spremare și cel mai important în aceasta ediție a întrunit cel mai mare număr de participanți!

Inimile blânde și acțiunile încrezătoare au adus donații financiare în valoare de 544.253 lei și in-kind în valoarea de 88.971 MDL, cheltuielile organizatorice au constituit 18.4%.

Fondurile colectate vor fi destinate consolidării serviciilor de îngrijire paliativă din Rețeaua Națională Hospices of Hope Moldova (Orhei, Ocnita, Soroca, Taraclia) și pentru amenajarea Centrului de zi de îngrijiri paliative din Orthei, deschis inclusive pentru refugiații din Ucraina.

Mulțumim eroilor noștri principali - bicicliștilor pentru efortul fizic și mobilizarea în campaniile individuale de fundraising: E.S. Steven Fisher, E.S. Kestutis Kudzmanas, Daniel Sardan, Anthony Mauger, Nicolae Badareu, Dumitru Guzun, Edgar Sapunji, Margineanu Dumitru, Alexandru Danilov, Laurent Rouget, Glen Ford, Grițco Nicolae, Thomas Ghislain, Victor Niculin, Aliona Rotaru, Ana-Maria Popa, Corina Ovcearenco, Ion Vasilică, Roman Angheni, Viorel Chihai, Ecaterina Golubova, Hugues Gautier, Rohan Mantri, Viorel Cenușa, Andrei Chiforisin, Tatiana Butuc, Bastovoi Mircea, Lutenco Andrei, Dorian Vetrila, Dan Bradeanu, Dorin Sandu, Roman Burmistr, Vasile Dîmcenco, Nikola Galaton. Succesele voastre sunt impresionante, fiecare campanie a fost specială și avem de învățat de la fiecare din voi!

De asemenea, mulțumim mult doamnei Raluca Muntean pentru îndrumare și încredințarea de a organizarea acest proiect important pentru Hospices of Hope Moldova. Mulțumim domnului Anthony Mauger pentru că ne este alături și că creștem proiectul împreună, pentru donațiile generoase și implicarea activă a partenerilor și prietenilor.

Un ajutor enorm în această ediție l-am avut din partea Ambasadorului evenimentului Daniel Sărdan, care s-a implicat la instruirea bicicliștilor și supportul staff-ului, a creat spiritul de echipă și un pluton impecabil, de asemenea a acordat primul ajutor medical și a gestionat situațiile de criză. La fel, mulțumiri echipei de suport de la MTB.MD  care mereu erau alături de participanți și Tania Ciumer pentru organizarea competițiilor zilnice.

Ținem să mulțumim doamnei Tatiana Brumaru pentru o implicare personală și promovarea cursei în rândul colegilor de la OTP.

Suntem recunoscători sponsorilor pentru încredere și dorința de face viața beneficiarilor mai ușoară.

Sponsori generali: SADE Moldova / Anthony Mauger (SADE Moldova & Franzetti), OTP Bank.

Parteneri:  British Embassy Chisinau, NoMad Merida CST, MTB.MD,  Community Business Center, LifeFitness Gym, Daikiri studio.

Sponsori: GRAWE Carat Asigurări S.A., Î.C.S. Premier Energy Distribution S.A.,  Geo-Galileo S.R.L., Code Factory S.R.L., BIOrganic Raw Cafe,  Bloch - Renard Enterprises SRL, Albecar Prim S.R.L.,  KVG,  Gladei & Parteners, Î.C.S. Coca-Cola Îmbuteliere Chişinău S.R.L.

Mulțumim voluntarilor noștri harnici care au fost atât în turneu cât și la distanță! Irina Goncearenco, Gesica Sîrbu, Mihai Cucoș voi sunteți minunați și de fiecare dată ne impresionați cu talentele și abilitațile noi. Irina, mai ai gheață? Mulțumiri lui Ion Sperciuc și Igor Guzun pentru răbdarea și însoțirea coloanei cu automobile

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP , ISU Vaslui , ISU TUlcea, ISU Constanta, Poliția Română, Jandarmeria Română și Igsu Smurd pentru escorta, noi ne-am simitit in siguranța toate aceste zile, datorită vouă!

Mulțumim postului vamal Albița-Leuseni pentru facilitarea trecerii si bucuria cu care ne-ați întâmpinat.

Mulțumim Ambasada României în Republica Moldova și Ambasada Republicii Moldova în România pentru receptivitate și ajutor în distribuirea scrisorilor către autorități.

Reamintim că în perioada 23-26 iunie, 32 de bicicliști au pedalat 540 km în 4 zile din Chișinău spre mare (Vama Veche) cu scopul de a colecta fonduri pentru copii și adulți care se află în condiții limitatoarea de viață.

În perioada 23 – 26 iunie 2022, circa 30 de bicicliști din 8 țări au parcurs 540 km din Chișinău spre mare în Romania, fiind pe biciclete, cu scopul comun de a colecta fonduri pentru devoltarea și consolidarea serviciilor de îngrijire paliativă din Republica Moldova, în special pentru dezvoltarea Centrului de zi și de îngrijire paliativă la domiciliu ”Aripile Speranței” din orașul Orhei care necesită echipamente pentru lărgirea spectrului de servicii oferite copiilor și adulților care sunt diagnosticați cu boli grave și se află în condiții limitatoare de viață.

Programul biciliștilor din această perioadă a fost înregistrat:

Ziua 1: Chișinău – Huși, 95 km

Ziua 2: Huși – Galați, 168 km

Ziua 3: Galați – Delta Dunării, 133 km

Ziua 4: Delta Dunării – Vama Veche, 145 km

Fiecare dintre bicilist/biciclistă și-a propus să colecteze fonduri pentru cauza Hospices of Hope Moldova atingând un target de cel puțin 500 euro per persoană, unii dintre care au fost sponsorizați de o companie privată. Perepețiile nu au lipsit, chiar din prima zi a decăzut o biciclistă care s-a accidentat și a fost nevoită să meargă acasă după o ruptură de claviculă, un alt biciclist venit din SUA pentru acest turneu i-a fost reținută bicicletă pentru 2 zile și a ajuns în turneu mai târziu decât și-ar fi dorit. Ziua 3 a fost remarcată prin salvarea animalelor – o broască țestoasă a fost salvată de pe șosea iar mai spre sfârșitul zilei un motănaș din câmp a fost dus la o pensiune și i-a fost găsita gazda din Jurilovca, județul Tulcea.

Colectarea de fonduri continuă până la data de 30 iunie 2022 iar la data de 1 iulie 2022 vor fi anunțate datele finale pentru încheierea proiectului.

Pe tot parcursul traseului #HospiceBikeTour #spremare echipa și participanții/participantele au fost securizate și protejate de INSP Republica Moldova, Serviciul Vamal Leușeni RM, Serviciul Vamal Albița Romania, Poliția rutieră Vaslui, ISU Vaslui (SMURD), Poliția rutieră Tulcea, ISU Tulcea (SMURD), Poliția rutieră Constanța, ISU Constanța (SMURD).

Bicicliști: Daniel Sărdan (Romania), Anthony Mauger (Romania), Dumitru Guzun (Moldova), Edgar Sapunji (Moldova), Dumitru Margineanu (Moldova), Alexandru Danilov (Moldova), Laurent Rouget (Franța), Glenn Ford (SUA), Nicolae Grițco (Moldova), Thomas Ghislain (Belgia), Victor Niculin (Moldova), Aliona Rotaru (Moldova), Ana-Maria Popa (Moldova), Corina Ovcearenco (Moldova), Ion Vasilică (Moldova), Roman Angheni (Moldova), Viorel Chihai (Moldova), Ecaterina Golubova (Moldova), Hugues Gautier (Franța), Rohan Mantri (Mauritius), Viorel Cenușa (Moldova), Andrei Chiforisin (Moldova), Tatiana Butuc (Costa Rica), Mircea Bastovoi (Moldova), Andrei Lutenco (Moldova), Dorian Vetrila (Moldova), Dan Bradeanu (Romania), Dorin Sandu (Moldova), Roman Burmistr (Moldova), Vasile Dîmcenco (Moldova), Nikola Galaton (Moldova).

Video și foto asigurate de partenerul Daikiri studio și fotograf free-lancer voluntar.

Voluntari: Igor Guzun (Greblești, Edineț), Irina Goncearenco (Chișinău), Gesica Sirbu (Chișinău), Ion Sperciuc (Leova).

Mulțumim celor peste 100 donatori în cadrul acestui proiect, bicicliștilor și voluntarilor!

Sponsori generali: OTPbank, SADE Moldova (SADE Moldova & Franzetti)

Parteneri: Ambasada Britanica la Chișinău, Ambasada Ucrainei la Chișinău, Ambasada Lituaniei la Chișinău, No mad Merida, MTB.MD, CBC community business center, Life fitness, Daikiri studio

Sponsori: GRAWE Carat Asigurări, Premier Energy Distribution, Geo Galileo, Code factory, BIOrganic Raw Cafe, Bloch, Albecar, KVG, Glandei & Partners, Coca Cola HBC Moldova

www.hospicesofhope.md

Contact Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau +37368669998