În perioada 27 iunie - 1 iulie 2023, Hospice of Hope Moldova a organizat cea de-a opta ediție a Hospice Bike Tour, un eveniment de ciclism caritabil ce a adunat cicliști entuziaști și oameni cu suflet mare din mai multe țări. Scopul acestui eveniment a fost să susțină persoanele aflate în ultimele etape ale vieții lor și să strângă fonduri pentru serviciile de îngrijire paliativă oferite de Hospice of Hope Moldova.

Evenimentul a debutat cu o ceremonie de deschidere în fața sediului central al OTP Bank din Chișinău, partenerul principal al evenimentului. După aceasta, participanții au pornit într-o călătorie memorabilă pe un traseu de peste 800 de kilometri. Destinațiile au inclus orașe impresionante precum Iași, Bicaz, Viscri, Sinaia și București. Cu determinare și pasiune, cicliștii și-au propus să strângă fonduri în valoare de 500 de euro fiecare prin donații, pentru a sprijini bolnavii incurabili din diverse regiuni ale Republicii Moldova și pentru a dezvolta serviciile gratuite de îngrijire paliativă oferite de Hospice of Hope Moldova.

Momentul încheierii evenimentului a fost marcat de un moment special la Hospice Casa Speranței pentru copii din Adunații Copăceni, București, unde cicliștii au fost întâmpinați cu căldură de către echipa locală și de Anna Perolls, CEO Hospices of Hope. În cuvântul său de salut adresat participanților, Anna a exprimat recunoștința sa față de contribuția valoroasă adusă de aceștia îngrijirii paliative din Moldova și a subliniat importanța acestei campanii caritabile ce reunește oameni cu inimă mare într-un scop comun.