Patru artiști plastici din Republica Moldova aduc, în exclusivitate, din 1-6 noiembrie 2022, la Artcor, în fața publicului larg, unul din cele câteva semne sacre care alcătuiau prima scriere din lume, SPIRALA. Aceasta va fi redată de către pictorii moderni în 24 de tablouri realizate, în special, pentru eveniment. Iubitorii de artă au șansa unei călătorii în lumea simbolurilor vechi, de mii de ani, și adaptate de către pictori în lucrările lor, într-un stil modern. Nu ratați cea mai impresionantă expoziție plastică a simbolului străvechi al Universului văzut prin ochii artiștilor Cristina Balan, Iurii Palcov, Olesea Muntean, Iuliana Kilchevschi și producătorul de arte Maxim Dovbysh. Expoziția va avea loc în Moldova, România și Spania.

PROGRAM

Marți, 1 Noiembrie, 17:00. Pre-deschiderea expoziției: Eveniment de caritate în parteneriat cu Fundația de caritate Hospices of Hope Moldova. În cadrul evenimentului, va avea loc prezentarea ghidată a expozitiei, donație de lucrări de artă fundației, degustare de vin. Invitat special: Iurie Matei, artist emerit al poporului. 

Intrarea la eveniment se face în baza unei donații de 100 mdl destinată Rețelei Naționale de Îngrijiri Paliative din Moldova ”Hospices of Hope Moldova”. Accesul se face în baza înscrierii prelabile la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau +373 79 266407.

Miercuri, 2 Noiembrie, ora 18:00. Vernisaj si degustare de vin. Partener: Basavin Winery. Acces public.
Joi, 3 Noiembrie, ora 18:00. Prezentare ghidată a expoziției. 
Vineri, Sâmbăta, 4-5 Noiembrie. Accesul va fi limitat pe motiv că Artcor va găzdui alte evenimente. Duminică, 6 Noiembrie, ora 18:00. Închiderea expoziției. 

-------------------------------------------

InSpirArt Facebook: @inspirart_moldova Instagram: @inspirart_moldova