Pe data de 5 noiembrie 2022 în Chișinău va avea loc acțiunea caritabilă HAI PE ROLE, unde sunt așteptați toți cei pasionați de role, alături de prieteni și familie. Împreună vom traversa pe role centrul orașului Chișinău spre viaduc și înapoi spre Centrul de Tineret Artico.

Orice doritor poate participa la acest eveniment și va avea nevoie doar de o pereche de role, trotinetă, skateboard sau longboard.  Copiii minori pot participa cu acordul sau sub supravegherea unui tutore.

Această acțiune are drept scop de a susține bolnavii paliativi în stadiu terminal de boală ce sunt parte la rețeaua națională a Hospices of Hope Moldova, precum și sensibilizarea opiniei publice despre importanța susținerii bolnavilor în necesitate de îngrijiri paliative.

Înregistrarea pentru participare o puteți face aici, prețul tichetului este 250 MDL sau puteți face donația direct la eveniment în boxa de colectare fonduri.

Toți banii adunați din vânzarea biletelor vor fi donați în fondul Hospices of Hope Moldova.

Itinerar: Pornire Centrul de Tineret Artico, înspre MALLdova, traversarea viaduc-ului pe Bvd Dacia, retur la strada Trandafirilor înapoi spre PMAN, la punctul de start/finish.

Pentru alte detalii rugăm să ne contactați pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau 069163263, Veronica Dragnev-Sacara.