Anul acesta magia sărbătorilor de iarnă vine mai devreme: Hospices of Hope Moldova vă invită la Anniversary Winter Charity Dinner „A Christmas Carol”, din data de 7 decembrie 2023. Alături de prietenii, susținătorii și partenerii organizației, vom celebra 15 ani de dezvoltare a serviciilor paliative în Republica Moldova și vom cultiva împreună demnitatea umană în ajun de Crăciun.

Pentru prima dată, la eveniment va participa și Georgina Fitzalan-Howard, Ducesa de Norfolk din Regatul Unit al Marii Britanii, care va fi însoțită și de fondatorul Hospices of Hope, Graham Perolls.

Evenimentul are drept scop consolidarea și dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă gratuită din țară. Prin susținerea acestuia, oferiți o șansă la sute de beneficiari ai serviciilor Hospices of Hope Moldova la o viață fără durere, precum și posibilitatea de a avea acces la îngrijire medicală, psihologică și socială gratuită, atât la domiciliu, cât și la Centrele noastre de zi.

Evenimentul va fi găzduit de mult îndrăgita interpretă Natalia Barbu, Ambasadoarea Hospices of Hope Moldova.

Programul artistic al Anniversary Winter Charity Dinner este organizat în parteneriat cu doamna Daniela Burlaca, Regizor și Director artistic al teatrului Geneza Art din Chișinău, și va include cina formală, program muzical cu colinde de Crăciun și alte elemente artistice deosebite, pentru a reda spiritul și magia sărbătorilor de iarnă.

Până în prezent, datorită susținerii consecvente a partenerilor Hospice of Hope Moldova, organizația noastră a reușit să lanseze și să mențină cu succes activitatea a două Centre de zi de îngrijiri paliative la Chișinău și Orhei, precum și cinci echipe medicale ce oferă îngrijiri la domiciliu gratuite în mai multe regiuni cheie ale țării: Orhei, Soroca, Ocnița, Taraclia și Chișinău.

Pentru mai multe informații despre oportunitățile de parteneriat sau pentru a rezerva un loc, vă rugăm să ne contactați la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon +373 69163263 / +37379266407.