Astazi, 7 mai, Hospices of Hope Moldova a prezentat traseul pentru cea de a 7-a ediție a cursei caritabile de ciclism #HospiceBikeTour. Evenimentul a adunat participanții înregistrați și cicliștii interesați în cursa caritabilă cu bicilete, sponsorii, partenerii și reprezentanții corpului diplomatic.

Organizatorii au prezentat traseul și agenda pentru cele 4 zile de ciclat, precum și au oferit instrucțiuni privind posibilitățile de donație. Partenerii evenimentului au oferit masterclassuri pentru participanți, și anume recomandări de pregătire, exerciții de recuperare în timpul și după cursă, recomandările nutriționistului.

Cursa #HospiceBikeTour 2022 va avea loc în perioada 23-26 iunie unde circa 30 de cicliști se vor porni din Chișinău spre Mangalia. Anul acesta fiecare participant are 2 provocări, să facă 500 de km în 4 zile, dar și să colecteze 500 EUR printr-o campanie individuală de colectare de fonduri. Cursa tradițional este dedicată beneficiarilor Hospices of Hope Moldova, cei 200 de bolnavi incurabili, care beneficiază de servicii de îngrijiri paliative gratuit.

Lara Moraru, director executiv Hospices of Hope Moldova, a menționat că în acest an scopul este de a colecta bani inclusiv pentru Centrul de zi pentru îngrijiri paliative în orașul Orhei, în cadrul căruia vor fi oferite diverse servicii medicale și psihologice, precum și terapii ocupaționale.

Reprezentantul Ambasadei din Ucrainei, Serhei Gumeniuc a salutat inițiativa organizatorilor și a exprimat gratitudine pentru faptul că ușile centrului vor fi deschise inclusiv pentru refugiații ucraineni.

Donațiile pot fi făcute prin intermediul butonului DONEAZĂ ACUM (Donate now) pe siteul Hospices of Hope Moldova.

Mulțumim partenerilor acestui proiect:

Partener SILVER: OTP bank

Partener BRONZE: SADE Moldova

Parteneri: Ambasada Britanica la Chisinau, Ambasada Lituaniei la Chisinau

Sponsori: Franzetii, Grawe Carat, Geo Galileo, Biorganic, KVG, JVG, Code Factory, Albecar Prim, Gladei & Partners, Rumacom,

Parteneri in-kind: Daikiri Studio, Life Fitness, CBC Community Business Center, Coca Cola

DONEAZA ACUM