Joi, 25 mai 2023, Hospices of Hope Moldova va găzdui Dineul de Caritate „Gala Speranței” în Centrul de zi nou deschis „Centrul Speranței Chișinău". Deschiderea Centrului de zi din Chișinău este un eveniment mult așteptat, posibil grație eforturilor, dedicării și a implicării partenerilor, sponsorilor și a oamenilor simpli cu inimă bună și credință.

Alături de Ambasadorul Marii Britanii la Chișinău, E.S. Steven Fisher, și Domnul Graham Perolls, Fondatorul Hospices of Hope din Marea Britanie, vom sărbători realizările noastre, primăvara și să redăm speranța pentru o viață mai bună pacienţilor şi familiilor acestora.

Dineul de Caritate „Gala Speranței” este, de asemenea, un eveniment de colectare a fondurilor, toate donațiile mergând direct pentru a acoperi nevoile pacienților aflați în îngrijire paliativă și serviciile gratuite oferite de Centrul de zi "Centrul Speranței Chișinău".

Gala Speranței din acest an nu va dezamăgi. Oaspeții vor fi încântați de o atmosferă plăcută, invitați speciali - oficiali, reprezentanți ai misiunilor diplomatice și organizații partenere, o masă delicioasă și muzică frumoasă, alături de ambasadoarea Hospices of Hope Moldova, mult îndrăgita interpretă Natalia Barbu.

Participarea și contribuția dumneavoastră va ajuta Hospice of Hope Moldova să susțină persoanele cu boli severe cu servicii paliative gratuite și să ofere suport emoțional și social pacienților și familiilor acestora, inclusiv refugiaților ucraineni.

Costul unui bilet este de 100 euro și poate fi achiziționat prin intermediul platformelor:
iTicket.md (https://iticket.md/event/gala-sperantei)
Paynet (https://paynet.md/psp/093872)

Hospices of Hope este o organizație britanică de caritate care a dedicat mai bine de 30 de ani dezvoltării eficiente și active a Serviciilor de Îngrijire Paliativă în Sud-Estul Europei, lansând în 2017 Rețeaua Națională de Îngrijiri Paliative din Republica Moldova, fiind prezentă în Orhei, Soroca, Taraclia, Ocnița și Chișinău.