Hospices of Hope Moldova si Ambasada Britanica la Chișinău organizeaza tradiționala cina de caritate de Crăciun - Charity Winter Dinner, ce va avea loc pe data de 2 decembrie, ora 17.00 la restaurantul LU Gallery, str. E. Doga 2a. La cină va participa și dl Graham Perolls, Fondatorul Hospices of Hope din Marea Britanie și Președinte al Consiliului de Administrație Hospice Casa Speranței, România și BelHospice, Serbia. De asemenea, dl Graham Perolls deține două titluri onorifice CMG și OBE, acordate de Casa Regală a Marii Britanii pentru contribuția importantă în domeniul dezvoltării asistenței paliative la nivel internațional. Hospices of Hope Moldova depune un efort continuu pentru a și extinde în continuare serviciile gratuite de îngrijire paliativă și are ambiția de a deschide următorul Centru de zi în orașul Chișinău.

Astfel, Charity Winter Dinner din acest an, are drept scop reunirea eforturilor pentru consolidarea și dezvoltarea continuă a serviciilor de îngrijire paliativă din Republica Moldova. În cadrul acestui eveniment va fi lansată campania de colectare de fonduri pentru deschiderea Centrului de zi de acordare a îngrijirilor paliative în capitală țării, or. Chișinău. Conform obiectivelor stabilite, Centrul de zi în orașul Chișinău își va lansa activitatea în luna mai 2023, ușile căruia vor fi deschise inclusiv pentru refugiați din Ucraina.

Programul evenimentului va include recepția formală si un program muzical cu colinde de Crăciun oferit de Moldova National Youth Orchestra. Evenimentul va fi condus de dl Cristian Perepeliuc, actor al Teatrului Geneza Art.

Costul de intrare de 2000 MDL per persoana reprezinta o donație pentru Rețeaua Națională Hospices of Hope Moldova. Participarea la eveniment se face prin înregistrarea la Formular de aplicare - din dreapta acestui articol.

Detalii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la +373 69163263 Veronica.