Evenimentul de caritate HospiceBikeTour 2022 este la cea de a șaptea ediție și a adunat 30 de bicicliști din diferite țări. Profesioniști și amatori de ciclism de șosea s-au adunat pentru a colecta fonduri destinate dezvoltării îngrijirilor paliative din Republica Moldova.

În a treia zi de #HospiceBikeTour cicliștii nu doar au mers cu bicicleta dar au salvat și animale întâlnite pe traseu – o broască țestoasă și un motănaș :) în salvarea animalelor au fost de ajutor și echipajul de SMURD, ISU județul Tulcea.

O primire extraordinară am simțit-o și continuăm să o simțim în Romania: oameni frumoși, autoritățile ISU Romania colaborează și asigură securitatea cea mai înaltă și profesionistă pentru bicicliștii #HospiceBikeTour.

La final de zi am ajuns la Dunăre, mai avem 120 km până la destinația finală – Vama Veche.

Mai puteți dona pentru a susține bicicliștii Hospice Bike Tour 2022.

Link pentru donații Paynet - Plăți online | Detalii comandă

 

Sponsori generali: OTPbank, SADE Moldova (SADE Moldova & Franzetti)

Parteneri: Ambasada Britanica la Chișinău, Ambasada Ucrainei la Chișinău, Ambasada Lituaniei la Chișinău, No mad Merida, MTB.MD, CBC community business center, Life fitness, Daikiri studio

Sponsori: GRAWE Carat Asigurări, Premier Energy Distribution, Geo Galileo, Code factory, BIOrganic Raw Cafe, Bloch, Albecar, KVG, Glandei & Partners, Coca Cola HBC Moldova