O zi record în #HospiceBikeTour 2022 în care 30 de bicicliști au parcurs 167 km doar într-o singură zi. În două zile de HospiceBikeTour am reușit să traversăm frontiera Moldova – Romania, să pedalăm prin soare și vânt și să ajungem la Galați.

În acest an avem un număr mare de bicicliști noi care s-au alăturat cursei de caritate iar mulți dintre ei au venit special pentru acest tuneu din UK, SUA, Belgia, Costa Rica, Franța și Romania. La fel, suntem bucuroși de veteranii #HospiceBikeTour 2022 care anual își fac timp pentru a colecta fonduri pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă în Republica Moldova în cadrul Rețelei Naționale de Îngrijiri Paliative Hospices of Hope Moldova.

Evenimentul HospiceBikeTour promovează modul sănătos de viață și un mod eficient de menținere a stării noastre de sănătate și reducere a riscului de îmbolnăvire.

Timp de 4 zile, 30 de bicicliști vor pedala pentru pacienții paliativi din Republica Moldova, vor parcurge prin 2 țări și vor ajunge la mare. Colectarea de fonduri va dura până la data de 30 iunie 2022 și poate fi efectuată pe website-ul www.hospicesofhope.md – butonul Doneaza Acum sau pe contul organizației.

Puteți susține un ciclist prin indicarea numelui în detaliile donației (plății).

Suntem recunoscători tuturor sponsorilor, partenerilor și cicliștilor pentru acastă provocare.

Mulțumiri pentru Inspectoratul Național de Poliție din Republica Moldova, Serviciul Vamal al Republicii Moldova care au avut grijă de siguranța bicicliștilor și au asigurat coridor verde de trecere.

Profund respect și mulțumiri pentru Serviciul Vamal al Romaniei, Inspectoratul General al Situațiilor de Urgență din județul Vaslui, Inspectoratul de jandarmi județean Vaslui, Poliția municipiului Vaslui, SMURD care au asigurat securitatea bicicliștilor în acest traseu.