Joi, 23 iunie 2022

8:00

Adresa: Scuarul Mihai Eminescu, bld. Ștefan cel Mare și Sfânt 81A, Chișinău

Proiectul de caritate anual, HospiceBikeTour, organizat de către Hospices of Hope Moldova, startează joi, 23 iunie, ora 8:00 din scuarul ”Mihai Eminescu” din buleverdul Ștefan cel Mare și Sfânt 81A.

Total 32 cicliști înregistrați în cursa de caritate vor parcurge peste 500 km până la Vama Veche, Romania în susținerea dezvoltării și consolidării serviciilor de îngrijire paliativă din Republica Moldova. Pe lângă fundraising-ul general al evenimentului, fiecare ciclist își propune să colecteze suma de 500 EUR. Fondurile colectate vor fi destinate pentru echipele care fac parte din Rețeaua Națioanală de Îngrijiri Paliative ”Hospices of Hope Moldova” și Centrul de zi și de servicii de îngrijire paliativă la domiciliu ”Aripile Speranței” din Orhei care activează din 7 iunie și este deschis inclusiv pentru refugiații din Ucraina.

Proiectul #HospiceBikeTour este la a șaptea ediție și este organizat în parteneriat cu Ambasada Ucrainei la Chișinău, Ambasada Britanică la Chișinău și Ambasada Lituaniei la Chișinău.

Sponsori generali: OTPbank, grupul SADE Moldova

Contact: Mila +373 69 553 031, Lara +373 68 669 998