3 mai 2022 - ultima zi de depunere a declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice.

Vă îndemnăm 2% din suma impozitului pe venit obţinut în anul precedent să fie direcționat către Hospices of Hope Moldova, care oferă îngrijire paliativa gratuit în 4 regiuni ai Republicii Moldova. Este nevoie doar să introduceți codul fiscal al organizației noastre – 1017 620 003 086 în secțiunea facultativă (câmpul M1) din declarație.

De ce Hospices of Hope Moldova:

Toți doresc o viață fericită, prosperă și în siguranță. Fiind plini de forță și energie, putem să ne asigurăm un nivel demn de viață de sine stătător.

Pe lângă aceasta, fiecare din noi dorește o moarte liniștită, fără dureri. Pacienții care suferă de boli incurabile nu își pot asigura îngrijire singuri, este fizic aproape imposibil sau foarte foarte dificil.

În aceste cazuri apar echipele multidisciplinare de la Hospices of Hope Moldova care oferă îngrijirile paliative gratuite la domiciliu, ameliorând durerea.

De ce facem acest lucru: Ne pasă, putem și știm cum să o facem. Astfel, implicarea fiecărui om este valoroasă și importantă.

Este important de știut că introducerea celor 13 cifre în declarație va dura 5 secunde în plus, dar pentru cineva aceasta este: o noapte de somn linistit, o vizită a medicului la domiciliu, o consiliere psihologică, mai multe pansamente și medicamente pe întreaga lună.

Noi considerăm că FIECARE CLIPĂ DIN VIAȚĂ CONTEAZĂ și facem tot posibilul ca beneficiarii noștri să aibă o VIAȚĂ FĂRĂ DURERE până la ultima clipă.

Pentru mai multe detalii și consultație contactați echipa Hospices of Hope Moldova +373 (79) 266 407.