Un nou parteneriat frumos a fost stabilit între Biorganic Raw Cafe și Hospices of Hope Moldova.

În cadrul unei întrevederi extrem de productive și deschise cu Tatiana Sterea, fondatoarea Biorganic Raw Cafe, am împărțit valorile fiecăruia din noi, planurile de dezvoltare și în comun am decis cum putem să ne ajutăm reciproc.

Tatiana a fost una din primele care a popularizat în Republica Moldova alimentație alternativă, demostrând că bucatele vegane pot fi delicioase și consistente. În activitatea sa, Tatiana pune accent pe calitatea produselor, dar și pe aspectul uman. Când Tatiana alege produsele pentru magazinul Biorganic Raw Cafe, verifică cum au fost verificate produsele, care este implicarea socială a companiei, astfel multe de companii expuse donează un procent pentru caritate.

Aceasta a decis să facă și Tatiana, pentru ce îi suntem extrem de recunoscători. Biorganic Raw Cafe deja a găzduit cutia de donație. Tatiana a donat 10 cărți scrise de ea „Inside Biorganic's Kitchen” care se oferă în schimbul unei donații de la 500 de lei. Alături de Tatiana, am planificat cea de a 2a ediție a evenimentului, marca Hospices of Hope Moldova, #CharityandCooking. Și aceasta este doar începutul.

Pe noi ne ispiră și mai mult activitatea noastră zilnică, când vedem că în spatele unor companii de succes stau oameni care cunosc valoare altui om indiferent de abilitățile lui și starea lui de sănătate, oameni mărinimoși, înțelegători și puternici.