Hospices of Hope Moldova are mai multe fețe: fața echipelor noastre mobile care își dedică viața pentru a alina durerea fizică și psihică celor ca care suferă de boli incurabile și însăși beneficiarii noști pentru care muncim zi de zi.

Astăzi Hospice of Hope Moldova este Andrei, un tânăr de 27 ani din Soroca, având mai multe diagnoze incurabile.

Pe lângă asistență medicală corespunzătoare, îngrijirile paliative îi oferă lui Andrei siguranță de care are nevoie. Andrei manifestă un comportament infantil, vorbește greu și puțin, alinarea lui fiind câteva jucării din copilărie care le are mereu lângă el și nu permite nimeni să le atingă.

Copilăria lui a fost una foarte instabilă, faptul care a agravat situația de sănătate. De când s-a născut, tatăl său i-a părăsit, o perioadă fiind ingrijit de mama sa, o perioadă a trăit la un azil și ulterior luat înapoi acasă. Mama lui Andrei este o persoană predispusă la alcool, care nu îl percepe pe tânăr că ar înțelege ceva.

Continuarea îngrijirilor paliative este unica soluție pentru Andrei pentru a trăi. Echipa mobilă din Soroca oferă pacientului săptămânal îngrijire medicală, psiho-socială, suport emoțional, ajută cu produse farmaceutice, scutece și produse igienice.

Tu la fel poți să devii îngerul cuiva pentru a aduce grijă, siguranță și speranță. Donează pentru Hospices of Hope Moldova financiar pe https://sprijina.md/campaign/donatie-pentru-hospices-of-hope-moldova sau prin susținerea proiectelor noastre.