Joi, 16 mai 2024, la Capitoles Park, Hospices of Hope Moldova are onoarea să vă invite la cea de-a doua ediție a evenimentului de caritate Spring of Hope - Garden Event.

Alături de susținătorii, prietenii organizației și cei cu inimi generoase, ne vom aduna pentru a celebra cel mai nobil sentiment - speranța.

Acest eveniment de primăvară are drept scop să redea speranța pentru o viață demnă și fără durere beneficiarilor Hospices of Hope Moldova, care se confruntă cu o boală incurabilă, precum și familiilor acestora.

Spring of Hope - Garden Event va fi un eveniment de tip cocktail, în aer liber, elegant. Invitații se vor bucura de o atmosferă plăcută, gustări și muzică, în compania oaspeților selecți - oficiali, reprezentanți ai misiunilor diplomatice și organizații partenere.

Invitat special: Ambasadoarea Hospices of Hope Moldova - Daniela Burlaca, Regizor și Director artisitic al Teatrului Geneza Art. Sponsorul general al evenimentului: Verzo.

Prin achiziționarea unui bilet pentru participare, vă alăturați eforturilor noastre de a oferi sprijin medical, social și psihologic, în mod absolut gratuit, persoanelor care au nevoie de îngrijiri paliative.

Vă așteptăm cu drag la eveniment, căci doar împreună putem dărui speranță!

- Data, ora: joi, 16 mai 2024, ora 17:00.

- Locație: terasa restaurantului Capitoles Park (str. Melestiu, 13a, Chișinău).

- Donația de participare: 125 euro.

*Toate fondurile colectate vor contribui semnificativ la furnizarea sprijinului medical, psihologic și social absolut gratuit pentru beneficiarii Hospices of Hope ce suferă de boli incurabile, din 5 regiuni ale țării: Chișinău, Orhei, Soroca, Ocnița și Taraclia.

Pentru companiile ce doresc să susțină aceast eveniment caritabil, avem disponibile pachete de sponsorizare. Pentru detalii, rugăm respectuos să ne contactați printr-un mesaj sau apel la nr. 068400102/ 079266407 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.