Ce-ar fi dacă ți-am spune că acum tu poți fi acel erou ce aduce speranța? Și o poți face atât de simplu - purtând în piept un mărțișor, #mărțișorulsperanței! An după an, Hospices of Hope unește tradiția cu misiunea de crea o comunitate mai blândă, pentru cei ce au nevoie de îngrijiri paliative. În ajunul primăverii, alături de beneficiarii și voluntarii noștri, confecționăm #mărțișoarelesperanței care simbolizează faptul că precum după iarnă vine primăvara, așa și în cele mai provocatoare momente apare speranța.

Cu o donație simbolică de 20 de lei în schimbul unui mărțișor, contribui cu faptă bună pentru cei ce au nevoie de ajutor în lupta cu o boală incurabilă și valorifici frumoasele tradiții moldovenești. 

Fii cel ce face o schimbare pentru comunitatea noastră! Fii cel ce dăruie speranță! Alege să porți #mărțișorulsperanței pentru tine și prietenii tăi!

Doar pe parcursul anului 2023, datorită suportului din partea persoanelor neindiferente, Hospices of Hope Moldova a fost în stare să acorde 22 000 de vizite la domiciliu și sprijin medical, social, psihologic absolut gratuit la 1186 de pacienți. Aceste cifre reflectă angajamentul nostru continuu față de comunitate și ne motivează să amplificăm eforturile și în acest an.

Fondurile colectate în urma campaniei „Mărțișor pentru speranță” vor contribui semnificativ la furnizarea sprijinului medical, psihologic și social gratuit pentru beneficiarii Hospices of Hope ce necesită îngrijiri paliative.

„Prin intermediul acestei campanii, dorim să continuăm să aducem o rază de lumină în viețile celor aflați în nevoie. Suntem profund recunoscători tuturor celor care s-au alăturat în trecut și îi îndemnăm pe toți să facă parte din această inițiativă. Fiecare din noi poate fi erou, purtând #mărțișorulsperanței!” mesajul transmis din partea Directorului Executiv al Hospices of Hope Moldova, Veronica Dragnev Sacara.

Primăvara aceasta te provocăm să porți #mărțișorulsperanței! Pentru a face comandă, te rugăm să ne contactezi la nr. 0792 66 407

Comandând 10 mărțișoare contribui la desfășurarea unei sesiuni de art terapie în grup.

Comandând 20 mărțișoare oferi aplicarea unei stome pentru un beneficiar.

Comandând 50 de mărțișoare asiguri o vizită la domiciliu a echipei inter-disciplinare pentru un pacient.