Știai că, în fiecare an, ai posibiliatea de a decide unde se direcționează 2% din impozitul tău pe venit? Ba și mai mult, ai o oportunitatea unică de a face o faptă bună, de a contribui cu aceste 2% către o cauză de caritate care îți este aproape de suflet și nu te costă absolut nimic! Este un gest aparent mic, dar cu un impact considerabil în sprijinirea celor care au nevoie de ajutor. Anul acesta, te provocăm să faci o alegere conștientă și să direcționezi aceste 2% către cauza Hospices of Hope Moldova, în susținere persoanelor ce suferă de boli incurabile și au dreptul de o trăi ultimile clipe de viață fără durere!

De ce Hospices of Hope Moldova?

Hospices of Hope Moldova este o organizație de caritate, iar misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților și familiilor acestora prin furnizarea de îngrijiri paliative de calitate. Oferim sprijin medical, psihologic și social gratuit persoanelor din Republica Moldova care se confruntă cu boli incurabile.

Cine sunt beneficiarii donației tale?

Persoanele se suferă de cancer sau o altă maladie incurabilă sunt principalii beneficiari ai generozității tale. Prin alocarea a 2% din impozitul pe venit către Hospices of Hope Moldova, contribui direct la îmbunătățirea vieții acestor oameni și la alinarea suferinței lor.

Cum poți face diferența?

Este simplu și nu te costă nimic! În momentul completării declarației tale de venit, introdu codul fiscal 1017620003086 în câmpul M1 și atât. Acest mic gest te transformă într-un susținător al celor care luptă cu boli nemiloase, oferindu-le șansa la o viață fără durere. Termen limită de completare: 2 mai 2024.

Contactează Hospices of Hope Moldova la numărul de telefon +373 792 66 407 pentru mai multe detalii sau pentru a afla cum poți implica și alte persoane în această acțiune nobilă. Fii acel om care face diferența - chiar și prin gesture mici, poți schimba lumea cu un impact mare!