Hospices of Hope Moldova are plăcerea de a vă invita să vă alăturați campaniei #HopeInMotion și să faceți diferența în viețile pacienților cu boli incurabile din Republica Moldova! Prin participarea la Chișinău Big Hearts Marathon 2023 și aderând la inițiativa noastră #HopeInMotion, veți contribui la asigurarea asistenței medicale, sociale și psihologice gratuite pentru cei aflați în nevoie.

Hospices of Hope Moldova, o organizație non-guvernamentală dedicată îngrijirii paliative, oferă sprijin esențial persoanelor cu boli incurabile și familiilor acestora, în cinci regiuni din Republica Moldova: Chișinău, Orhei, Soroca, Taraclia, Ocnița și mai recent Chișinău. Prin implicarea voastră în campania #HopeInMotion, veți permite acestor pacienți să primească îngrijire de calitate în cadrul centrelor de zi Hospices of Hope Moldova sau la domiciliu.

Vă încurajăm să vă alăturați acestei cauze nobile prin următorii pași simpli:

  • Accesați www.hospicesofhope.md/ro și completați formularul de înscriere pentru Chișinău Big Hearts Marathon 2023;
  • Alegeți distanța pe care doriți să o parcurgeți în cadrul maratonului: 5 km, 10 km, 21 km sau 42 km;
  • Strângeți o donație de participare în valoare de 2000 Mdl. Această sumă va contribui direct la susținerea pacienților și la furnizarea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă.

Vă asigurăm că fiecare efort depus în cadrul #HopeInMotion contează și va aduce speranță și alinare în viața celor care se confruntă cu provocările unei boli incurabile.

Locurile pentru fiecare distanță sunt limitate, de aceea vă încurajăm să vă înregistrați cât mai curând pentru a vă asigura prezența la Chișinău Big Hearts Marathon, care va avea loc pe 24 septembrie 2023.

Maratonul Internațional Chișinău este o competiție sportivă de alergare deosebită, fiind cea mai mare și spectaculoasă din Moldova. Indiferent de nivelul de experiență în alergare, Chișinău Big Hearts Marathon vă oferă ocazia să vă depășiți limitele și să împărtășiți bucuria alergării alături de participanți din mai multe țări ale lumii.

Vă invităm să trăiți o experiență de neuitat și să faceți parte dintr-o comunitate globală a alergătorilor cu inimă mare, în cadrul acestui eveniment impresionant.

Alergăm pentru speranță și susținem #HopeInMotion!