Hospice Bike Tour 2023 a ajuns la finalul primei jumătăți a cursei, iar cicliștii ne-au demonstrat o rezistență de invidiat. În primele trei zile ale competiției, aceștia au parcurs distanța remarcabilă de peste 500 km și au colectat fonduri importante în susținerea persoanelor care se confruntă cu boli în stadiu terminal.

Ziua I a fost una plină de emoție. Sportivii și-au început aventura în fața sediului central al OTP Bank din Chișinău, partenerul general al evenimentului. Însoțiți de o mulțime de susținători, printre care E.S. Steven Fisher, Ambasadorul Marii Britanii, și Dl Ovidiu-Viorel Năftănăilă, Însărcinat cu afaceri a.i. în cadrul Ambasadei României în Republica Moldova, dar și o beneficiară a Centrului Speranței Chișinău, cicliștii au pornit către destinația Iași, România. Datorită Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova, aceștia au beneficiat de siguranță în trafic pe tot parcursul traseului până la hotarul Moldovei cu România.
Ar putea fi o imagine cu ‎16 persoane, bicicletă şi ‎text care spune „‎Bupbank II AMOBL MOBIL sade OM otpbank #Hospice Tour2023 CARAT ALBECAR ا 。 Asigurări C otpbo ACCES MOBIL Free ÛtwareMid Economic moldova sade hospicesofhope otpbank balti Zone ofhope Moldova HUAWEI ULTRA‎”‎‎

Ziua a doua a fost o provocare reală pentru cicliști. Aceștia au pedalat 168 de kilometri, parcurgând traseul Iași - Piatra Neamț - Bicaz. Pe durata călătoriei, au avut oportunitatea de a explora trasee noi și de a admira peisaje spectaculoase. Cu toate acestea, ziua a fost marcată și de o ploaie puternică, care a făcut traseul lor mai dificil. Cicliștii au continuat drumul pentru a ajunge în siguranță la destinația zilei. Poliția locală a județului Neamț a fost alături de ei pe tot parcursul zilei, asigurându-se că cicliștii sunt în siguranță în trafic.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, bicicletă, drum şi text care spune „hospicesofhope Moldova 山 ALBECAR GRE SgurăriSA MOBL IMOB Software Mind otpbank Free Economic sade balti Zone moldova PREMIER HUAWEI ULTRA 6to”

Ziua a treia a reprezentat un adevărat record pentru cicliști. Aceștia au reușit să parcurgă aproape 200 de kilometri într-o singură zi, în timp ce au acumulat o altitudine de 2000 de metri. Aceasta reprezintă cea mai mare distanță parcursă într-o zi în cadrul întregului Hospice Bike Tour 2023. Pentru mulți dintre cicliști, aceasta a fost și recordul personal, ceea ce evidențiază eforturile lor extraordinare și determinarea de a susține această cauză caritabilă.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, bicicletă şi text

În toată această aventură, suntem însoțiți de poliție, jandarmerie și pompieri, cei care asigură siguranța cicliștilor în trafic.

Hospice Bike Tour 2023 continuă să inspire și să aducă împreună oameni cu suflet mare, gata să depună eforturi extraordinare pentru o cauză nobilă. Vă îndemnăm să-i susțineți pe cicliști în continuare printr-o donație pe acest link, unde la detaliile plății puteți menționa numele ciclistilor pe care decideți să-i încurajați.