Charity Christmas Dinner a devenit o tradiție pentru organizația de caritate Hospices of Hope Moldova. În parteneriat cu Ambasada Britanică la Chișinău, dorim să celebrăm împreună cu susținătorii, partenerii, prietenii -  succesele din anul curent, progresele în dezvoltarea consolidării serviciilor de îngrijire paliativă din Republica Moldova și să petrecem o seară magică dedicată copiilor și adulților care se află în condiții limitatoare de viață și suferă de o boală severă.

În cadrul acestei acțiuni vom lansa o campanie de dezvoltare a Rețelei Hospices of Hope Moldova pentru care vom starta colectarea de fonduri chiar din momentul cinei de caritate. Fondurile din proiect vor merge strict pentru dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Îngrijiri Paliative Hospices of Hope Moldova.

La magia din această seară vor contribui partenerii proiectului Moldova National Youth Orchestra.

Taxa de participare reprezintă o donație de 2000 MDL per participant (echivalent 100 euro). Pentru participare la eveniment este nevoie de înregistrare la acest e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau aplicând la formularul de mai jos.

Pentru parteneriate în cadrul evenimentului contactați departamentul de fundraising Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau +373 79 266 407.

Locația evenimentului este în Chișinău dar cu detalii vom reveni curând.