A rămas o lună până la #HospiceBikeTour2021 - aventura noastră cu bicicletele!  Noi suntem mândri de participanții care deja s-au înregistrat, cu unii am reușit să facem cunoștință și chiar să parcurgem zeci de km de pregătire pentru cursa de septembrie.

Astăzi, 2 august 2021, lansăm campania de colectare de fonduri, dedicată copiilor și adulților care suferă de boli incurabile cu prognostic limitat de viață. Alături de organizatori și parteneri, 30 de participanți și-au pus ca scop să colecteze câte 500 de euro pentru beneficiarii Hospices of Hope Moldova, ca să asigure circa 30 de vizite paliative la domiciliu sau 3-4 luni de îngrijire paliativă complexă a unui beneficiar.

Susținând un participant cu 300 lei (sau 15 euro), asiguri o vizită la un pacient, o zi din viața lui cu mai multă grijă, dragoste, atenție și cu mai puțină durere. Susținând un participant cu 1500 de lei (sau 75 euro), asiguri necesitatea minimă de stome pe o lună pentru un pacient bolnav de cancer de colon. Sau, poți sprijini un participant cu 10 000 lei (sau 500 de euro) și devii sponsorul evenimentului!

Donează aici și indică în comentariu participantul pe care îl susții.

https://uk.virginmoneygiving.com/fundraiser-portal/fundraiserPage?pageId=1284562.

Scopul principal al #HospiceBikeTour2021 este de a colecta fonduri pentru a sustine dezvoltarea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă din cadrul Rețelei Naționale Hospices of Hope Moldova în regiunile Orhei, Soroca, Taraclia, Cahul si Ocnița.

Vrei să devii Partener General, Partener sau Sponsorul unui ciclist?

Vrei să ciclezi și astfel să ajuți cei 200 de benefiari Hospices of Hope Moldova?

 

Contactează-ne la +373 69 553031 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..