Astăzi, 22 iulie, am continuat antrenamentele pentru cea de a șasea ediție #HospicesBikeTour 2021, un eveniment anual sportiv, care întrunește cicliștii pentru o cauză nobilă.

La acest antrenament, cicliști-amatori înregistrați în cursă, susținătorii Hospices of Hope Moldova, au parcurs circa 40 km de la Ambasada Britanică din Chișinău până la lacul Dănceni și înapoi. La cursă a participat și E.S. Steven Fisher, Ambasadorul Marii Britaniei și Irlandei de Nord în Republica Moldova care a urcat pe bicicletă pentru a susține beneficiarii îngrijirilor paliative din Republica Moldova:” Sper ca acest eveniment va sensibiliza opinia publica despre problemele cu care se confruntă oamenii bolnavi de maladii incurabile. De fapt, evenimentul se afla la a șasea ediție, iar etapa principală va avea loc în luna septembrie a acestui an. Din 2017, prin rețeaua sa, organizația Hospices of Hope, a sprijinit aproape 3000 de pacienți și famillii din mai multe regiuni ale țării. Sunt bucuros să contribui și eu la cauza nobilă a organizației, prin participarea la evenimentul de azi. Este foarte important ca întreaga societate să susțină oamenii aflați în dificultate.”

Hospice Bike Tour 2021 va avea loc în perioada 2 – 5 septembrie 2021 unde circa 30 cicliști vor parcurge 440 km pentru a colecta fonduri pentru copiii și adulții gravi bolnavi. Evenimentul are scop acumularea de fonduri pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă și continuarea prestării acestor servicii gratuite în cadrul rețelei Hospices of Hope Moldova în raioanele Orhei, Taraclia, Soroca, Cahul și Ocnița.

Lara Moraru, directorul executiv al Hospices of Hope Moldova a mulțumit partenerii și participanții pentru suportul acordat și a reamintit că: „Antrenamentele sunt săptămânale și sunt extrem de importante pentru a spori rezistența. Îndemnăm toți doritorii de a participa în cursa caritabilă de ciclism să se înregistreze până în data de 12 august la Hospice Bike Tour 2021”.

Mulțumim partenerilor care ne sunt alături pe parcursul pregătirilor: Ambasada Britanică la Chişinău, Slovak AID, SADE Moldova, Grawe, Coca Cola, Gladei & Partners, CCI Franta – Moldova, Geo Galileo, Kreyon, MAI, TV-8, precum și donatorilor anonimi.

 

Contact organizator: Liudmila Jarcutchii +373 695 53 031 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

www.hospicesofhope.md