Pe data de 17 ianuarie a.c. la Bucureși, cu susținerea CREART, la Galeria de artă contemporană și design GALATECA a fost lansată expoziția „ I Walk the Line. We Walk the Spiral”, cu tablouri ale comunității de artă din Republica Moldova Inspirart_moldova. Un eveniment menit să marcheze Ziua Culturii Naționale, printr-o întâlnire artistică între București și Chișinău. Vernisajul va dura 10 zile, și se va încheia pe 26 ianuarie a.c.

Colectivul de artiști plastici InSpirArt din Republica Moldova își prezintă lucrările la Galeria Galateca, într-o expoziţie gândită ca o punte între Bucureşti şi Chişinău. „I Walk the Line. We Walk the Spiral” devine astfel un eveniment despre puterea co-creaţiei, ideea fiind extinsă și la faptul că ceea ce înseamnă cultura română nu se limitează doar la graniţele țării.

Deja tradițional, colectivul InSpirArt a ales să susțină prin această expoziție cauza Hospices of Hope Moldova, prin includerea în programul vernisajului a licitației silențioase pentru lucrarea „Madonna”, semnată de Cristina Balan și Olesea Muntean. Toate fondurile colectate din vânzarea acestei lucrări vor fi virate direct Hospices of Hope Moldova pentru îngrijirea paliativă a persoanelor cu boli terminale și asistența refugiaților din Ucraina.

Expoziția va dura zece zile, astfel pe 26 ianuarie a.c., la încheierea expoziției urmează să anunțăm suma colectată în cadrul licitației silențioase, fondurile căreia vor merge spre susținerea bolnavilor în fază terminală de boală, parte a rețelei naționale de îngrijiri paliative Hospices of Hope Moldova. Prețul de start al acestei lucrări a fost setat la 2500 Eur.

De asemenea, la acest eveniment ne-am bucurat de prezența și susținerea oferită de Natalia Barbu, recent devenită Patron al Hospices of Hope Moldova.

Mulțumim frumos comunității Inapirart Moldova pentru susținerea continuă și consecventă a cauzei Hospices of Hope.