Încheiem campania de colectare de fonduri în cadrul celei de a VII ediție #HospiceBikeTour. Turul de caritate din acest an a fost deosebit din mai multe puncte de vedere: în premieră am avut echipa tehnică de suport MTB.MD

În premieră am mers #spremare și cel mai important în aceasta ediție a întrunit cel mai mare număr de participanți!

Inimile blânde și acțiunile încrezătoare au adus donații financiare în valoare de 544.253 lei și in-kind în valoarea de 88.971 MDL, cheltuielile organizatorice au constituit 18.4%.

Fondurile colectate vor fi destinate consolidării serviciilor de îngrijire paliativă din Rețeaua Națională Hospices of Hope Moldova (Orhei, Ocnita, Soroca, Taraclia) și pentru amenajarea Centrului de zi de îngrijiri paliative din Orthei, deschis inclusive pentru refugiații din Ucraina.

Mulțumim eroilor noștri principali - bicicliștilor pentru efortul fizic și mobilizarea în campaniile individuale de fundraising: E.S. Steven Fisher, E.S. Kestutis Kudzmanas, Daniel Sardan, Anthony Mauger, Nicolae Badareu, Dumitru Guzun, Edgar Sapunji, Margineanu Dumitru, Alexandru Danilov, Laurent Rouget, Glen Ford, Grițco Nicolae, Thomas Ghislain, Victor Niculin, Aliona Rotaru, Ana-Maria Popa, Corina Ovcearenco, Ion Vasilică, Roman Angheni, Viorel Chihai, Ecaterina Golubova, Hugues Gautier, Rohan Mantri, Viorel Cenușa, Andrei Chiforisin, Tatiana Butuc, Bastovoi Mircea, Lutenco Andrei, Dorian Vetrila, Dan Bradeanu, Dorin Sandu, Roman Burmistr, Vasile Dîmcenco, Nikola Galaton. Succesele voastre sunt impresionante, fiecare campanie a fost specială și avem de învățat de la fiecare din voi!

De asemenea, mulțumim mult doamnei Raluca Muntean pentru îndrumare și încredințarea de a organizarea acest proiect important pentru Hospices of Hope Moldova. Mulțumim domnului Anthony Mauger pentru că ne este alături și că creștem proiectul împreună, pentru donațiile generoase și implicarea activă a partenerilor și prietenilor.

Un ajutor enorm în această ediție l-am avut din partea Ambasadorului evenimentului Daniel Sărdan, care s-a implicat la instruirea bicicliștilor și supportul staff-ului, a creat spiritul de echipă și un pluton impecabil, de asemenea a acordat primul ajutor medical și a gestionat situațiile de criză. La fel, mulțumiri echipei de suport de la MTB.MD  care mereu erau alături de participanți și Tania Ciumer pentru organizarea competițiilor zilnice.

Ținem să mulțumim doamnei Tatiana Brumaru pentru o implicare personală și promovarea cursei în rândul colegilor de la OTP.

Suntem recunoscători sponsorilor pentru încredere și dorința de face viața beneficiarilor mai ușoară.

Sponsori generali: SADE Moldova / Anthony Mauger (SADE Moldova & Franzetti), OTP Bank.

Parteneri:  British Embassy Chisinau, NoMad Merida CST, MTB.MD,  Community Business Center, LifeFitness Gym, Daikiri studio.

Sponsori: GRAWE Carat Asigurări S.A., Î.C.S. Premier Energy Distribution S.A.,  Geo-Galileo S.R.L., Code Factory S.R.L., BIOrganic Raw Cafe,  Bloch - Renard Enterprises SRL, Albecar Prim S.R.L.,  KVG,  Gladei & Parteners, Î.C.S. Coca-Cola Îmbuteliere Chişinău S.R.L.

Mulțumim voluntarilor noștri harnici care au fost atât în turneu cât și la distanță! Irina Goncearenco, Gesica Sîrbu, Mihai Cucoș voi sunteți minunați și de fiecare dată ne impresionați cu talentele și abilitațile noi. Irina, mai ai gheață? Mulțumiri lui Ion Sperciuc și Igor Guzun pentru răbdarea și însoțirea coloanei cu automobile

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP , ISU Vaslui , ISU TUlcea, ISU Constanta, Poliția Română, Jandarmeria Română și Igsu Smurd pentru escorta, noi ne-am simitit in siguranța toate aceste zile, datorită vouă!

Mulțumim postului vamal Albița-Leuseni pentru facilitarea trecerii si bucuria cu care ne-ați întâmpinat.

Mulțumim Ambasada României în Republica Moldova și Ambasada Republicii Moldova în România pentru receptivitate și ajutor în distribuirea scrisorilor către autorități.

Reamintim că în perioada 23-26 iunie, 32 de bicicliști au pedalat 540 km în 4 zile din Chișinău spre mare (Vama Veche) cu scopul de a colecta fonduri pentru copii și adulți care se află în condiții limitatoarea de viață.