În timp ce Japonia se pregătește să găzduiască cei mai buni sportivi din lume la Jocurile Olimpice întârziate din 2020, există o oportunitate de a gusta din spiritul olimpic aici, la Chișinău!

Toate misiunile diplomatice (Ambasade, Consulate, Organizații internaționale) cu sediul la Chișinău sunt invitate să participe la o cursă în numele carității pe data de 18 iulie, ora 9:00, stadionul Dinamo. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Ambasada Britanică la Chișinău, va reuni alergători profesioniști / sportivi olimpici și amatori pentru a susținer îngrijirile paliative în Moldova.

Activitatea constă într-o cursă de ștafetă între echipe formate din 5 alergători. Fiecare ambasadă sau organizație va contribui cu patru persoane la echipă (angajații sau prietenii organizației), iar fiecare echipă va fi completată cu un atlet olimpic din Moldova. Echipa de cinci persoane va rula un releu de 5 x 400 m, fiecare membru al echipei purtând un baston și îl va transmite următorului membru al echipei. După cursă, fiecare echipă va delega un singur reprezentant pentru a-l provoca pe unul dintre sportivii olimpici [Olesea Cojuhari - alergător olimpic de 400 m în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 și Iaroslav Mușinschi - alergător de maraton la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, Beijing 2008, Sydney 2000] pentru o cursă finală de peste 400 m.

Cursa este una caritabilă pentru care vom fi bucuroși să colectăm fonduri pentru copiii și adulții care se află în stadii terminale de boală pentru că merită să trăiască fiecare clipă cu demnitate.

 

Pentru a înregistra echipa, completați formularul de mai jos sau solicitați mai multe detalii la (+373) 79266407

To register your team please fill in the registration form below or ask for more details (+373) 79266407