Sâmbătă, 15 mai, ora 9:00, în fața sediului Ambasadei România în Republica Moldova, dăm startul pregătirilor de cel mai așteptat eveniment sportiv #HospiceBikeTour 2021, organizat de Hospices of Hope Moldova.

Lansarea proiectului va avea loc printr-o cursă cu bicicletele de la Ambasada Romaniei din Chișinău până la un beneficiar Hospices of Hope Moldova din satul Peresecina, Orhei și înapoi (circa 70 km dus - întors). Suntem onorați să îl avem în această cursă pe E.S. Daniel Ioniță, Ambasador Romania în Republica Moldova care susține traseul caritabil și în acest an.

Hospice Bike tour este un eveniment sportiv de colectare de fonduri aflat la cea de a VI-a ediție, organizat de Hospices of Hope Moldova. În cadrul acestui eveniment, participanții vor parcurge un traseu de 440 km în 4 zile cu intenția de a acumula fonduri pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă. Fiecare participant își propune drept scop să acumuleze cel puțin 500 euro. Colectarea fondurilor se face în scopul dezvoltării rețelei Hospices of Hope Moldova pentru oferirea serviciilor gratuite de îngrijire paliativă în raioanele Orhei, Taraclia, Soroca, Cahul și Ocnița.

Evenimentul are menirea să sensibilizeze populația referitor la necesitatea dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă din Republica Moldova.

 

 

Contact organizator: Liudmila Jarcutchii +373 695 53 031 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

www.hospicesofhope.md