Faceți cunoștință - doamna Maria din Orhei. Are peste 70 ani, nu vede și suferă de o boală autoimună despre care a aflat urmare unei intervenții artoplastice. Doamna Maria se deplasează foarte greu, foarte rar face un pas alături de patul pe care petrece zilele întregi, nici cana nu o poate ține din cauza artrozei avansate.

Doamna Maria primește asistență medicală profesională la domiciliu de care are nevoie în primul rînd; și mai mult, la vizita echipelor doamna Maria primește o doză de comunicare și încurajare.

Uneori un mic detaliu de atenție contează, la ultima vizită la doamna Maria, echipa administrativă din Chișinău a venit cu un cadou la doamna Maria - o cană cu pai, cât de simplu și cât de important.

Astfel, recent am inregistrat progrese deosebite și doamna Maria a reușit să ajungă de sine stătător de la patul său pînă la ușa camerei. Câtă putere și efort! Se datorează îndeosebi echipei multidiscuplinare din orașul Orhei care face parte din Rețeaua Națională de Îngrijiri Paliative Hospices of Hope Moldova. Bravo echipa! Bravo doamna Maria!