„Un Mărțișor pentru speranță” 2021

Se apropie primăvara și vine timpul creării și oferirii tradiționalelor Mărțișoare celor dragi. Cu această ocazie, Hospices of Hope Moldova organizează atelierul  „Un Mărțișor pentru speranță” în cadrul căruia vom crea manual mărțișoare cu ajutorul cărora vom continua sprijinirea gratuită a beneficiarilor care au nevoie de îngrijire paliativă.

Îndemnăm toți voluntarii și prietenii Hospices of Hope Moldova să se alăture pentru a crea cât mai multe mărțișoare și pentru a colecta fondurile necesare pentru misiunea noastră de a dezvolta serviciile de îngrijire paliativă în țară.

În 2020, peste 600 de persoane care suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, gratuit, la domiciliu, livrate de 5 echipe mobile multidisciplinare din 5 regiuni ale Republicii Moldova (Ocnița, Orhei, Soroca, Taraclia și Cahul – ultima fiind integrată în spitalul de stat din regiune).

Pregătește-te să întâmpini primăvara știind că Mărțișorul pe care-l confecționezi  sau îl cumperi – va aduce lumina în viețile celor care se confruntă cu o boală incurabilă.„Un Mărțișor pentru speranță” 2021

Comments are closed.