Gala Dinner Hospices of Hope Moldova

Save the Date - Charity Winter Dinner – 11 decembrie 2021

 

Charity Winter Dinner este un eveniment de caritate organizat de Hospices of Hope Moldova împreună cu Ambasada Britanică la Chișinău. Cina de caritate este un prilej de a începe sezonul sărbătorilor de iarnă într-o ambianță plăcută dedicată pacienților îngrijirilor paliative, pentru cei peste 200 de persoane care sunt îngrijiți de echipele multidiscipinare care fac parte din rețeaua Hospices of Hope Moldova și sunt situate în Ocnița, Orhei, Taraclia și Soroca. 

Ne propunem un eveniment simplu în care vă vom povesti despre realizările Hospices of Hope Moldova,  planurile noastre de viitor și vom colecta fonduri pentru beneficiarii care suferă de boli incurabile. Promovăm insistent accesul tuturor persoanelor la serviciile gratuite de îngrijire paliativă și prin acest eveniment ne dorim să faceți parte și voi din acest mesaj, fiecare dintre pacienți are dreptul să trăiască fiecare clipă cu demnitate și fără durere, indiferent de vârstă sau statut social.

 Poți contribui prin:

  1. A deveni sponsor al evenimentului;
  2. Rezervă-ți loc la cina cu 100 EUR per persoană;
  3. Donează cuiva un loc la cina de caritate, astfel donand 100 EUR per persoana;
  4. Devino partener prin donații in-kind;

Oricare este modalitatea aleasă de tine, ne poți contacta direct +373  79 266 407 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., poți face donația online pe website-ul www.hospicesofhope.md – butonul Donate Now

Foarte mult ne dorim să ne vedem live și să servim cina împreună la restaurantul Mi Piace din capitală, în format restrâns, ținând cont de restricții.

Suntem nespuși ne recunoscători pentru interesul Dumneavostră de a ajuta copiii și adulții care se află în stadiu terminal de boală.

 

#ingrijiripaliative #HospicesofHopeMoldova #fiiAlaturi