Sâmbătă, 15 mai, ora 9:00, în fața sediului Ambasadei România în Republica Moldova, dăm startul pregătirilor de cel mai așteptat eveniment sportiv #HospiceBikeTour 2021, organizat de Hospices of Hope Moldova.

Lansarea proiectului va avea loc printr-o cursă cu bicicletele de la Ambasada Romaniei din Chișinău până la un beneficiar Hospices of Hope Moldova din satul Peresecina, Orhei și înapoi (circa 70 km dus - întors). Suntem onorați să îl avem în această cursă pe E.S. Daniel Ioniță, Ambasador Romania în Republica Moldova care susține traseul caritabil și în acest an.

24 x 15,5 x 24 cm – este mărimea unei speranțe. Acestea sunt și dimensiunile cutiilor de donație Hospices of Hope Moldova – mici cu un aspect plăcut, eco.Te invităm să ne susții prin găzduirea urnelor pentru donații în incinta spațiului în care desfășori activitatea. Hotele, saloane, cafene, clinice stomotologice deja au dat curs invitației noastre și au amplasat cutiile de donații.

Un nou parteneriat frumos a fost stabilit între Biorganic Raw Cafe și Hospices of Hope Moldova.

În cadrul unei întrevederi extrem de productive și deschise cu Tatiana Sterea, fondatoarea Biorganic Raw Cafe, am împărțit valorile fiecăruia din noi, planurile de dezvoltare și în comun am decis cum putem să ne ajutăm reciproc.