Charity Winter Dinner este un eveniment de caritate organizat de Hospices of Hope Moldova împreună cu Ambasada Britanică la Chișinău. Cina de caritate este un prilej de a începe sezonul sărbătorilor de iarnă într-o ambianță plăcută dedicată pacienților îngrijirilor paliative, pentru cei peste 200 de persoane care sunt îngrijiți de echipele multidiscipinare care fac parte din rețeaua Hospices of Hope Moldova și sunt situate în Ocnița, Orhei, Taraclia și Soroca. 

Ne propunem un eveniment simplu în care vă vom povesti despre realizările Hospices of Hope Moldova,  planurile noastre de viitor și vom colecta fonduri pentru beneficiarii care suferă de boli incurabile. Promovăm insistent accesul tuturor persoanelor la serviciile gratuite de îngrijire paliativă și prin acest eveniment ne dorim să faceți parte și voi din acest mesaj, fiecare dintre pacienți are dreptul să trăiască fiecare clipă cu demnitate și fără durere, indiferent de vârstă sau statut social.

 Poți contribui prin:

  1. A deveni sponsor al evenimentului;
  2. Rezervă-ți loc la cina cu 100 EUR per persoană;
  3. Donează cuiva un loc la cina de caritate, astfel donand 100 EUR per persoana;
  4. Devino partener prin donații in-kind;

Oricare este modalitatea aleasă de tine, ne poți contacta direct +373  79 266 407 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., poți face donația online pe website-ul www.hospicesofhope.md – butonul Donate Now. 

Foarte mult ne dorim să ne vedem live și să servim cina împreună la restaurantul Mi Piace din capitală, în format restrâns, ținând cont de restricții. 

Suntem nespuși ne recunoscători pentru interesul Dumneavostră de a ajuta copiii și adulții care se află în stadiu terminal de boală.

Astăzi 30 octombrie, Hospices of Hope Moldova a organizat primul eveniment pe roti pentru toți doritorii de a ajuta bolnavii incurabili printr-un eveniment de caritate inedit. 

Unul dintre scopurile principale ale acestei acțiuni a fost colectarea de fonduri pentru echipele multidisciplinare care fac parte din rețeaua Hospices of Hope Moldova si care in acest an au depășit numărul de 3000 pacienți îngrijiri. 

“Promovam mesajul de dezvoltare a serviciilor gratuite de îngrijire paliativa si susținem astfel de activități pentru a sensibiliza opinia publica dar si pentru a colecta fonduri care ne vor permite sa dezvoltam acest domeniu in continuare” a menționat Lara Moraru, director executiv al organizației. 

Evenimentul de caritate a întrunit părinți, tineri si copii care au venit pe role si trotinete, mascați de Halloween, si au mers un cerc in jurul lacului din parcul Valea Morilor. 

Mulțumim INSP pentru siguranța participanților noștri. 

Partenerul evenimentului: Fruits & Berries

Donatori in-kind anonimi: Mulțumim de baloane si accesorii.

 

   

 

 
Pe data de 23 Octombrie a avut loc cel de-al doilea antrenament de Charity Yoga cu @barinovayoagi la @rise_art_yoga_space, în cadrul căruia au fost donați 10000 lei.
Suntem recunoscători participanților, susținătorilor și donatorului anonim care a decis să dubleze și să rotunjească suma acumulată in cadrul antrenamentului până la 10 mii de lei ??
Mulțumim partenerilor @crocus.life @cocacola.moldova @tidbit.md și #fruitsandberries care au oferit cadouri pentru loterie la final de antrenament.