Susține echipa #HopeInMotion la Chisinau International Marathon 2019!

 

 

Pe 29 septembrie, aleargă 5, 10, 21 sau 42 km pentru cauza Hospices of Hope Moldova la Chisinau International Marathon!.

Anul acesta ne propunem să colectăm fonduri pentru 500 de vizite la domiciliul pacienților și avem nevoie de susținerea ta pentru a reuși!

Ne poți ajuta alergând*:

5km – vei finanța o vizită la domiciliu colectând 500 MDL.

10km – vei finanța 2 vizite la domiciliu colectând 1000 MDL.

21km – vei finanța 4 vizite la domiciliu colectând 2000 MDL.

42km – vei finanța 8 vizite la domiciliu colectând 4000 MDL.

* Vă rugăm să țineți cont de faptul că, fondurile colectate nu acoperă costul de înscriere la competiție. Taxa de participare, care variază în baza distanței alese, va fi donată către Hospices of Hope Moldova, care se va ocupa de procesul de înregistrare.

Compleatază formularul de mai jos și te vom contacta cât mai curând și invita la antrenamentele noastre!

#HopeInMotion 2019
reCAPTCHA

Check out some pictures from last year’s #HopeInMotion team!

Această prezentare necesită JavaScript.

Hospices of Hope Moldova este o organizație non-profit, parte a Rețelei Hospice of Hope, care a lansat în anul 2017 Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă “Hospice of Hope Moldova”. Obiectivul nostru este dezvoltarea și îmbunătățirea accesului la servicii de îngrijire paliativă în diferite regiuni ale Republicii Moldova, pentru persoanele care suferă de boli incurabile.

Până acum, cinci rețele mobile de îngrijire paliativă fac parte din rețeaua noastră: în Soroca, Ocnița, Orhei, Cahul și Taraclia. De asemenea, suntem principalul importator și furnizor de pungi stoma în țară și oferim instruiri periodice personalului medical și social al echipelor noastre partenere.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 1100 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 28.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și a fost importat și distribuit ajutor umanitar sub formă de peste 28,000 de pungi pentru stomă și accesorii, celor care le necesită.