#HospiceBikeTour

Primele două ediții #HospiceBikeTour au conectat organizațiile din rețeaua Hospices of Hope Moldova (Chișinău) și România (Brașov & București), fiecare dintre ele desfășurate timp de 5 zile în luna iunie. Dacă în 2016 traseul a avut o lungime de 563 KM, și ne-a purtat pe dealurile Oituzului înainte de a ajunge la Brașov și București, în anul 2017 am hotărât să-l facem și mai spectaculos.

Așadar, cei 13 bicicliști participanți la ultima ediție, au avut posibilitatea să poposească lângă fermecătorul Lac Bicaz, după urcarea bătrânilor Carpați, turul încheindu-se tradițional la Centrul Hospice Casa Speranței din București. Traseul din 2017 a fost nu doar mai incitant, ci și mai lung, bicicliștii parcurgând în total 728 KM timp de 5 zile.

Evenimentele au fost de mare impact, fiind mediatizate intens atât în presa din Republica Moldova cât și în cea din România. Totodată, datorită sponsorilor și donațiilor primite de la susținătorii bicicliștilor, am reușit să colectăm aproximativ 25.000 EUR, utilizate pentru dezvoltarea îngrijirii paliative în Republica Moldova.

#HospiceBikeTour2018

Ediția din 2018 a fost una deosebită, la care au participat 22 de bicicliști, și au parcurs un traseu de poveste de la sediul Hospices of Hope Moldova din Chișinău, până la una din locatiile Hospice Casa Speranței din Romania. Traseul a avut peste 750 KM, și a purtat bicicliștii prin locuri fermecătoare oferindu-le participanților posibilitatea să admire cele mai frumoase peisaje din Moldova și România.