Gala

 

 

Joi, 31 octombrie 2019, am decis să organizăm un alt tip de petrecere de Halloween, una care să ne ajute să readucem speranța în viața celor care au nevoie. Pentru cele 80 de persoane prezente la eveniment, seara a început cu o recepție de vin spumant cu Cuvee de Purcari, urmată de o cină de trei feluri oferită de gazda noastră – ZAXI, toate însoțite de delicioasele Vinohora White și Vinohora Red de Purcari. Mai mult, invitații noștri au fost distrați de corul Big Women’s, regizat cu pricepere de doamna Viola Julea, precum și de trupa Coral Reef.
 
Programul serii a inclus și o splendidă licitație LIVE, precum și o licitație SILENT și o mică loterie. În sfârșit, toți am încheiat seara degustând niște prăjituri cu apă gură, pregătite de prietenii noștri de la Mimimi cakes.
 
Mulțumim tuturor celor care s-au alăturat serii noastre, susținând astfel dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă în regiunile Republicii Moldova și sperăm cu adevărat să vă vedem din nou la evenimentele noastre următoare!
 

Poze de la Olga Nidzvețkaia

Poze de la Dan Minenco