Fii speranța bolnavilor incurabili! Participă la Chișinău International Marathon 2018!

Alătură-te echipei Hospices of Hope Moldova și campaniei #RunForHope2018 la Chisinau International Marathon 2018 și adu speranță și alinare bolnavilor incurabili din regiunile Republicii Moldova.

În data de 30 septembrie 2018 câteva mii de alergători se vor aduna în Piața Marii Adunări Naționale, unde vor participa la cea de-a 4-a ediție a Chisinau International Marathon, organizat de Clubul Sporter. Evenimentul este unul printre cele mai așteptate și mari din Republica Moldova, adunând pasionații de alergat atât din Moldova, cât și de peste hotare.

Mai mult ca atât, doritorii de a participa la Chisinau International Marathon vor putea alege să dea și mai multă valoare medaliei primite la sfârșitul cursei, alergând pentru cauza Hospices of Hope Moldova.

Anul trecut 40 de alergători au hotărât adauge valoare cursei alăturându-se campaniei #RunForHope2017. În acest an, cei de la Hospices of Hope Moldova își doresc să adune o echipă formată din 50 de alergători!

Poți să-i ajuți și tu, alăturându-te campaniei #RunForHope2018. Așadar:

  • Completează formularul de pe acest link;
  • Aleargă distanța aleasă la Chisinau International Marathon 2018;
  • Colectează 100 EUR pentru cauza Hospice;
  • Adu confort și alinare în viețile celor care se luptă cu o boală incurabilă!

La această ediție a Maratonului doritorii pot alege între patru distanțe:

  • 5 KM
  • 10 KM
  • 21,0975 KM – Semi-Maraton
  • 42,195 KM – Maraton

Cei interesați sunt încurajați să se înregistreze cât mai repede, anul acesta locurile la fiecare distanță fiind limitate.

Partenerul campaniei: Clubul Sporter.

 

***

Hospices of Hope Moldova este o organizație de caritate care are scopul de a dezvolta o Rețea Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă. La moment, în această rețea au fost integrate cinci organizații din regiunile Orhei, Ocnița, Soroca, Cahul și Taraclia, care oferă gratuit, servicii de asistență medico-socială persoanelor ce suferă de boli incurabile și/sau condiții limitatoare de viață din regiunile respective. Echipele din regiunile Ocnița, Orhei, Soroca și Taraclia activează în cadrul unor organizații non-guvernamentale specializate în prestarea serviciilor de îngrijire paliativă, pe când echipa de la Cahul este formată sub egida ÎMSP SR Cahul.

Citeste aici https://www.realitatea.md/fii-speran-a-bolnavilor-incurabili-participa-la-chi-inau-international-marathon-2018_81961.html

Leave a Reply