Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova

Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova revine!

Anul trecut, 48 de participanți s-au luptat pentru locurile I, II și III, iar în acest an ne așteptăm că tot atâția participanți (dacă nu mai mulți) să se alăture evenimentului nostru.

Vrei să fii unul dintre ei?
Înregistrează echipa ta (2 persoane)* cu un mesaj la cristina@hospicesofhope.md sau un apel la +373 60 744 068 / +373 60 394 306 și vino pe 22 februarie 2020, la 8.00, la Complexul Sportiv al USM de pe str. Nicolae Testemițanu nr. 6 (blocul FRIȘPA al USM).

Donația de participare este de 2000 MDL/echipă, iar toate fondurile colectate în urma evenimentului vor fi utilizate pentru a ajuta persoanele care suferă de boli incurabile în regiunile Orhei, Soroca, Ocnița, Cahul și Taraclia din Republica Moldova.

Totodată, este posibilă și sponsorizarea acestui eveniment! Scrie-ne un mail la adresa cristina@hospicesofhope.md și noi îți vom expedia pachetele de sponsorizare disponibile.

*Toate jocurile sunt individuale. De aceea, în cazul în care nu găsești un coechipier, înregistrează-te singur, iar noi vom completa echipa ta!