Foc Marinat

Despre foc marinat

Cum a fost anul trecut?

Ce facem anul ăsta?

Comandă acum borcănașul tău de iuțeală!
Order now your jar of chillies!

Comandă borcănașul tău de iuțeală!
De unde ai aflat despre campanie? *
Vrei să mai primești noutăți de la noi, direct pe mail? *

Mulțumim celor care fac această ediție posibilă!

Mini Clătite Olandeze
Maria Cazacu
Cristina Sîrbu

Hospices of Hope Moldova este o organizație non-profit, parte a Hospices of Hope, ce a lansat rețeaua de Îngrijire Paliativă “Hospices of Hope Moldova” în 2017. Scopul nostru e să creăm și dezvoltăm accesul la serviciile paliative pentru oameni cu boli incurabile din diferite regiuni ale Republicii Moldova.

Până în prezent, rețeaua noastră constă din cinci echipe mobile de îngrijire paliativă aflate în Soroca, Ocnița, Orhei, Cahul și Taraclia. De asemenea, suntem cel mai mare importator de stome din țară. Noi oferim training-uri regulate pentru personalul medical și social al echipelor noastre partenere.

De la lansarea noastră din 2017 a Rețelei Naționale de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova, peste 1500 de persoane au beneficiat de servicii paliative calitative. Echipele mobile din regiunea Cahulului, Ocniței, Orheiului, Sorocii și Taracliei au făcut mai mult de 34.000 de consultări la domiciliu.. În plus, mai mult de 40 de lucrători din domeniul sănătății au beneficiat de cursurile noastre cu privire la îngrijirea paliativă și mai mult de 31.000 de stome și accesorii au fost importate și oferite cu ajutorul Rețelei.