Evenimente

Avem multe evenimente pe parcursul anului. Vedeți mai jos calendarul nostru pentru anul 2021

1 martie

Un Marțișor pentru speranță

Luna februarie toți voluntarii Hospices of Hope Moldova se înscriu la atelier pentru a confecționa mărțișoare – Vezi detalii aici cum poți deveni voluntar

Fiecare mărțișor procurat reprezintă o donație către Hospices of Hope Moldova și sprijină echipele mobile pentru a continua serviciile gratuite de îngrijire paliative din țară. Mărțișoarele pot fi comandate din timp prin telefon +373 68 669 998 sau info@hospicesofhope.md.

24 aprilie

Hai la Fermă

Eveniment pentru toată familia în ajun de Paști la o fermă din Republica Moldova. Ne vom distra, hrăni animăluțe, vom încondeia ouă de Paști în mod tradițional și vom pune Pasca la copt! Multe activități distractive pentru toată familia. Locurile sunt limitate, grăbește-te să te înscrii. Avem grijă de măsurile de siguranță în pandemie.

15 mai

Family Day Bazzar

Un târg unde copiii sunt vânzătorii iar părinții asistenții acestora :). Îndemnăm copiii să colecteze jucăriile de care nu mai au nevoie și să le vândă la un târg special amenajat pentru ei. Prin acest eveniment copiii vor contribui la o faptă nobilă dar și vor învăța să dăruiască și să împartă cu cei care trăiesc în condiții limitatoare de viață.

17 iulie

Maraton Fun Run

Aleargă pentru o cauză! Organizăm un maraton de scurt metraj 5 km pentru doritorii de a face sport și de a dezvolta serviciile gratuite de îngrijire paliativă.

TBC iunie

Bike Tour 2021

Evenimentul nostru de suflet ajunge la cea de a șasea ediție! Încrie-te și participă cu noi, simte cum e să faci fundraising și experimentează senzații noi printr-un turneu pe bicicleta din Chișinău în munții din Romania și înapoi. Beneficiarii serviciilor de îngrijire paliativă au nevoie de noi! Cere mai multe detalii info@hospicesofhope.md.

16 Octombrie

Ziua Vinului 

Cum să nu serbăm un eveniment-tradiție a Moldovei? Planificăm un eveniment inedit cu degustare de vinuri în afara Chișinăului. Scrie-ne fie că vrei să fii partner sau dacă vrei să participi la eveniment.

23 Octombrie

Turneul Ping Pong

Ești pasionat sau amator de ping pong? În orice caz, continuăm acest proiect de succes îndrăgit de fanii noștri. Înscrierea va începe în luna septembrie. Abia așteptăm să vedem campioni noi!

19 Noiembrie

Gala Dinner Hospices of Hope Moldova

Gala va aduna prietenii Hospices of Hope Moldova. Cu acest prilej ne veți cunoaște pe noi și pe cei de care îngrijim. Împreună putem dezvolta serviciile gratuite de îngrijire paliativă din țară.

Dacă doriți să participați sau să deveniți partenerii unuia (sau mai multora) dintre evenimentele noastre, scrieți-ne la info@hospicesofhope.md sau sunați-ne la +373 68669998. Mulțumim!