Echipa noastra – backup

Echipa Hospices of Hope Moldova este una micuță, dar eficientă și bine consolidată. Membrii echipei sunt împărțiți în 2 departamente:

Departamentul Administrativ – care se ocupă de documentație, supervizarea echipelor multidisciplinare și instruirea continuă a acestora.

Departamentul Fundraising și Comunicare – care se ocupă de colectarea fondurilor necesare pentru continuarea activității Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă, mediatizare, organizarea evenimentelor și are grijă de voluntarii organizației.

Faceți cunoștință cu membrii echipei noastre!

null

Raluca Muntean

Country Manager Hospices of Hope Moldova & Albania

Raluca este Directorul și liderul nostru. Ea este mereu gata să ne ajute atunci când avem probleme sau neclarități și să ne ofere sprijinul necesar pentru a supraviețui hibernării de iarnă 🙂

Raluca supervizionează atât departamentul administrativ, cât și cel de fundraising și comunicare.

Cu mai mult de 5 ani de experiență cu o poziție de conducere în organizații ce se ocupă cu oferirea serviciilor de Îngrijire Paliativă în Republica Moldova, poate să răspundă la multe întrebări despre tematici diferite ce țin de Îngrijirea Paliativă în Moldova.

Contactați-o pe Raluca pentru a afla mai multe informații despre organizație, cu propuneri de parteneriat și colaborări.

raluca@hospicesofhope.co.uk

null

Diana Gutium

Asistent Executiv și Office Manager

Diana este cea care ne face viața mai ușoară din punct de vedere administrativ. Fiind o persoană foarte organizată, ea ține sub control toată documentația organizației și are grijă să ne zică dacă lipsește ceva.

Diana are o experiență bogată în Îngrijirea Paliativă, activând mai mult de opt ani în funcție de Asistent Social și prestând acest tip de servicii familiilor cu copii care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare de viață.

Ea cunoaște mai bine decât oricine altcineva cum trebuie să activeze o echipă care prestează servicii calitative de îngrijire paliativă, atât din punct de vedere al serviciilor, cât și al raportării. Din acest moriv, Diana supervizează activitatea echipelor multidisciplinare din regiunile Orhei, Soroca, Ocnița, Cahul și Taraclia și-i motivează să fie instruiți la cel mai înalt nivel.

Contactați-o pe Diana pentru a afla mai multe informații despre Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă.

diana@hospicesofhope.md

null

Thomas Ghislain

Fundraising Manager

Thomas a ajuns în Republica Moldova în 2014, ca voluntar într-o organizație ce prestează servicii de îngrijire paliativă. Și, nu i-a trebuit mult ca să se îndrăgostească de această țară 🙂

După ce și-a terminat mandatul de voluntar, a hotărât să rămână să lucreze în funcție de Brand Manager la aceeași organizație și așa a fost până în toamna anului 2016. Atunci el și-a împachetat lucrurile, s-a întors pe o perioadă în țara lui natală (v-am spus că Thomas vine din Belgia?), ca să se sature foarte repede și să plece să facă o stagiere în St. Petersburg, iar apoi să se angajeze în București.

Și totuși, Moldova a rămas întotdeauna în inima lui Thomas, care a hotărât să se întoarcă în această țară ajutând pe cei care necesită servicii de îngrijire paliativă aici.

Contactați-l pe Thomas pentru oportunități de parteneriat, propuneri de evenimente sau participarea la evenimentele organizate de noi.

thomas@hospicesofhope.md

null

Cristina Sirbu

Fundraiser, Communication & Social Media Manager

Cristina este cea care se ocupă de evenimente și are grijă să apărem pe din când în când online și în presă.

Cristina și-a început activitatea în domeniul colectării de fonduri încă în 2014, trecând prin toate etapele posibile: voluntar, stagiar, asistent part-time, asistent full-time, fundraiser, fundraiser și social media manager, fundraiser, communication & social media manager.

Această trecere de la o poziție la alta i-a oferit Cristinei posibilitatea de a observa procesul de colectare de fonduri și de organizare de evenimente în cele mai mici detalii, lucru care-i este foarte util acum 🙂

Contactați-o pe Cristina pentru participarea le evenimentele organizate, crearea propriului eveniment spre beneficiul pacienților îngrijiți de membrii rețelei și pentru a face voluntariat la noi.

cristina@hospicesofhope.md