E.S. Dl. Daniel Ioniță dăruiește Ziua sa de naștere!

Noi suntem foarte recunoscători că E.S. Dl. Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova, a decis să se alature campaniei Hospices of Hope Moldova “Dăruiesc Ziua de Naștere”!
DaruiescZiuaHEMRO

CP: radiochisinau.md

Pe 2 februarie este ziua mea de naștere, iar anul acesta am hotărât că o voi dărui pacienților Hospice of Hope Moldova, care se luptă cu o boală incurabilă și care au nevoie de îngrijire paliativă pentru a trăi în demnitate și fără suferință.

Dragi prieteni, îndrăznesc să vă rog să vă imaginați cum un gest mic, oricât de mic, poate alina la propriu durerea unui om. Un om la fel ca mine sau ca tine, dar cu nevoi și suferințe pe care sper că niciunul dintre noi să nu le afle vreodată.

În România, Hospice Casa Speranței a adus, în cei 26 de ani de existență, alinare și speranță pentru peste 26 000 de copii și adulți care înfruntă boli incurabile.

Este frumos să primești, dar este mai frumos să dăruiești!” – E.S. Dl. Daniel Ioniță

 

 

Sunteți invitați să faceți o donație pe site-ul Hospices of Hope:

Toate fondurile colectate în urma campaniei vor fi utilizate pentru oferirea serviciilor de îngrijire medico-socială la domiciliu, oferite persoanelor care se confruntă cu boli incurabile în regiunile Republicii Moldova. Aceste servicii sunt oferite de echipe profesioniște, multidisciplinare aflate in regiunile Orhei, Soroca, Ocnița, Cahul și Taraclia, integrate în Rețeaua Națională de Servicii de Ingrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova.

HEMRO2

P.C.: D.R.

HEMRO1b

E.S. Daniel Ioniță și Vladimir Beșleagă. PC: D.R.

In total, am colectat o sumă de 180£ în această campanie, vă mulțumim tuturor pentru suportul și generozitatea dvs.!

Mulțumim din suflet E.S. Dl. Daniel Ioniță pentru acest gest frumos si vouă pentru donație!