Cu ocazia Zilei Mondiale Hospices şi a Îngrijirilor Paliative, Hospices of Hope Moldova organizează o Alergare de seară de caritate, denumită „Îngrijirea Mea. Dreptul meu. Noi alergăm.”, pe 7 septembrie, începând cu ora 18:00, în Parcul Valea Morilor.

Scopul acestei acțiuni de caritate este de a ne antrena pentru următorul Maraton Internațional din Chișinău și, în același timp, de a ne arăta sprijinul față de toate persoanele implicate în furnizarea de servicii de îngrijire paliativă în rețeaua națională Hospices of Hope Moldova, de la pacienți și familiile lor, la personal medical, asistenți sociali și voluntari.

Fiecare participant poate alege distanța: 5 KM sau 10 KM.

Prin urmare, vă încurajăm să veniți și să alergați împreună cu familia, prietenii și colegii dvs. pentru a face din acest eveniment o adevărată sărbătoare a generozității, compasiunii și iubirii față de persoanele care au nevoie de sprijinul nostru.

Taxa unică pentru a participa la acest Eveniment este de 150 de lei. Biletele pot fi achiziționate online de pe Fest.md sau de la biroul nostru (Str. București, nr. 67, birourile 7-8-9).

Toate veniturile acestui eveniment se vor îndrepta către furnizarea de servicii de îngrijire paliativă persoanelor care suferă de condiții incurabile și / sau limitatoare de viață în cinci regiuni ale Moldovei (Ocnița, Soroca, Orhei, Cahul și Taraclia), prin Rețeaua Națională de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova.