Curry Challenge

Prima ediție a a vut loc in 3 Iunie 2017, la terasa Kozlovna Cezka Pivni Restaurance, din mun. Chișinău. În calitate de parteneri ai evenimentului au fost 6 restaurante precum Radisson Blu Leogrand Hotel, View Cafe & Restaurant, Carmelo Restaurant, Restaurant Jeraffe, Mezzo Restaurant, a caror Bucatari Sefi au fost provocati sa pregăteasca cite un tip de Curry cu garnitura, ce au fost degustate de peste 130 persoane prezente la eveniment. Datorita sponsorilor nostri, am organizat o loterie cu multe premii frumoase. Participanții au fost atît din

comunitatea națională cît și internațională.

 

 

 

A doua ediție a a vut loc în 5 mai 2018, la Radisson Blu Leogrand, in Ambassador Restaurant.  Bucătarii Șefi de la 6 restaurante din Chișinău, parteneri ai acestui eveniment, precum Radisson Blu Leogrand Hotel, Nobil Club, Rozmarin Café, Restaurant Jeraffe si Restaurantul Seasons Brasserie, Himalayan Bar & Kitchen, au pregătit 6 tipuri diferite de Curry cu garnituri. Berea rece Draft sponsorizate de compania Efes și vinurile de la Vinaria din Vale.

 

Posibilitati de implicare – Puteți deveni parte a acestui eveniment prin:

  1. Parteneriat: Dacă aveți o companie sau organizație care produce bunuri materiale și credeți că ar fi potrivite pentru a fi oferite în calitate de premii pentru tombolă, vom fi bucuroși să cream un parteneriat cu Dvs. De fiecare data organizăm o tombolă bogată în premii, datorită susținerii prietenilor nostri.
  2. În cazul în care nu dispuneți de produse, suntem întotdeauna gata să discutăm și să cream cel mai potrivit pachet de sponsorizare pentru compania Dvs.
  3. Participarea ca oaspete: Fiecare persoană care dorește poate să participle la eveniment prin procurarea biletului. Evenimentul este potrivit pentru orice vîrstă, copiii care au mai puțin de 6 ani beneficiază de intrare gratuită. Biletul asigură intrarea la eveniment pentru o persoană, degustare de 6 tipuri de Curry, vin, bere și desert.