Cupa Hospices of Hope Moldova la fotbal 2019

Cupa Hospices of Hope Moldova la fotbal a avut loc pe 6 aprilie 2019, cu începere la ora 8.00, la terenul CSCT Buiucani și 20 de echipe au luat parte la Cupă, lucrul acesta însemnând aproximativ 200 de jucători pe teren, însoțiți de susținători.

Chiar dacă o săptămână înainte de Cupă se zicea că va fi vreme rea, am fost chiar foarte norocoși, având parte de soare (cu puțin vânt) pe tot parcursul zilei.

Cupa la Fotbal s-a desfășurat pe parcursul a 8 ore, timp în care s-au jucat 48 de meciuri între cele 20 de echipe participante, 40 dintre meciuri fiind jucate în etapa grupelor și celelalte în etapa pătrimilor.

Astfel, în etapa pătrimilor de finală au trecut 8 echipe: Rangval Services SRL, Administrația Națională a Penitenciarelor, Coca-Cola, Red Union Fenosa, Lafarge Ciment Moldova, Grawe Carat Asigurări SA, Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova și Orbico Moldova.

După o luptă aprigă, câștigătorii Cupei au fost declarați cei de la Administrația Națională a Penitenciarelor, fiind urmați de Grawe Carat pe locul II și echipa Coca-Cola pe locul III.

Și, cum scopul Cupei la Fotbal Hospices of Hope Moldova 2019 a fost, înainte de toate, colectarea fondurilor necesare pentru continuarea dezvoltării serviciilor de îngrijire paliativă oferite gratuit pentru beneficiari de către echipele multidisciplinare din regiunile Orhei, Soroca, Ocnița, Cahul și Taraclia, ne bucurăm să anunțăm că ne-am îndeplinit scopul, colectând peste 60.000 MDL pentru cauza Hospices of Hope Moldova în cadrul acestui eveniment!

Desigur, acest rezultat nu ar fi fost cumva posibil fără implicarea echipelor participante, dar și a sponsorilor noștri: Trigor AVD, Ellation Moldova, Rangval Services SRL și Mobiasbancă – Groupe Societe Generale, dar și partenerilor noștri: Coca-Cola Hellenic Moldova, Orbico Moldova, Sporter.md, Federația Moldovenească de Fotbal, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Clubului Sportiv pentru Copii și Tineret „Buiucani”.

Pozele de la prima Cupă la Fotbal Hospices of Hope Moldova le puteți vedea pe pagina noastră de facebook, dar și pe sporter.md și fmf.md, și puteți privi un mic reportaj video realizat atât de FMF, cât și în cadrul emisiunii Mesagerul M1.

Iar dacă doriți să aflați detalii despre următoarea Cupă la Fotbal și/sau celelalte evenimente pe care le organizăm, scrieți-ne un mail la cristina@hospicesofhope.md sau sunați-ne la numărul 060 744 068.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comments are closed.